Are you ready for more?

Lees meer over het programma

Bigger. Better. Faster. Louder.

Op 2, 3 en 4 september 2022 zal CM.com Circuit Zandvoort volstromen met duizenden race fans voor de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix. Drie dagen van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds met heel veel spectaculaire races, de beste Nederlandse artiesten en nog veel meer! Bekijk nu het hele programma.

Races

Super Friday, Qualifying Saturday & Sunday Raceday! Elke dag is er één om niet te missen. Op vrijdag zie je de coureurs voor het eerst in actie tijdens de vrije trainingen. Met ook meer dan genoeg race actie op de baan met de FIA Formula 2, FIA Formula 3 en de Porsche Mobil 1 Supercup!

De zaterdag wordt ongekend spannend met de kwalificaties: wie start er op pole position op de race van zondag? Zondag is hét moment waar we allemaal op hebben gewacht: dé start van de Formule 1 race!

 

Mainstage Mania

Naast spektakel op de baan zullen we er samen met de beste Nederlandse dj’s en artiesten er een onvergetelijke show van maken. De eerste namen zijn bekend.

Emma Heesters en Antoon treden live op in de fanzone en zullen voor een spectaculaire show zorgen tijdens de Super Friday van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix. Hier moet je bij zijn!

Via Jumbo zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Bij aankoop van geselecteerde actieproducten ontvang je een actiecode en krijg je na het verzilveren maar liefst 50% korting op deze exclusieve laatste tickets.

And much more...

Er is nog veel meer te beleven. Ga op de foto met je favoriete coureur op de F1 Pit Wall & Photo, test je race skills tijdens de F1 Esports competitie, meet je reactiesnelheid met de beste Formule 1 coureurs van de wereld. Altijd al een pit stop uit willen voeren op een echte Formule 1 auto! Doe dan mee met de Pitstop Challenge.