Backstage Show

Programma

KRIJG EEN UNIEK KIJKJE ACHTER DE SCHERMEN TIJDENS DE OPBOUW VAN DE FORMULA 1 HEINEKEN DUTCH GRAND PRIX

Beleef samen de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix zoals nooit tevoren met een zeer exclusief kijkje achter de schermen in de wereld van de autosport tijdens de opbouw in augustus 2022. De Dutch Grand Prix Backstage show vindt elke dag plaats vanaf donderdag 11 augustus 2022 tot en met zondag 21 augustus 2022 en start om 19:00. Hieronder vind je het programma en de laatste informatie voor jouw bezoek aan de Backstage Show.  Alle shows starten om 19:00.

19:00 – Formation lap over de baan achter de pace car
Ervaar zelf hoe het voelt om op dit historische asfalt te rijden onder begeleiding van Rick Winkelman als zeer ervaren gids. Bij aankomst op CM.com Circuit Zandvoort wordt je direct opgesteld achter de pace car bij de start van CM.com Circuit Zandvoort. In 2 of 3 groepen gaan we van start! De eerste groep zal op start finish aanrijden en de 2e en eventueel 3e groep verzamelen in de pitstraat en rijden vanuit daar het circuit op. Rick Winkelman neemt je 1,5 ronde op lage snelheid mee langs de Tarzanbocht, de Gerlachbocht en de Hunserug. Terwijl jullie rijden, deelt hij persoonlijke ervaringen en sublieme Formula 1 weetjes. Je ervaart met elkaar het gevoel van de baan en de helling van de kombochten terwijl je alles leert over de geschiedenis én de toekomst van het CM.com Circuit Zandvoort.

19:30 – Backstage Show in de Founders Lounge
Natuurlijk mag een symbolische pitstop niet ontbreken. En niet zomaar een pitstop, maar een compleet live Formula 1 spektakel met prominenten Olav Mol, Jack Plooij, Jan Lammers of Rick Winkelman! Per dag zullen er verschillende samenstellingen zijn van presentatoren. Voordat de show begint worden alle auto’s geparkeerd op het circuit. Hierna loop je via een trap onderaan de Founders Lounge naar het terras van de Founders Lounge. Hier wordt je ontvangen met een hapje en een drankje en is er gelegenheid om naar het toilet te gaan. Let op: Vooraf is er geen mogelijkheid om naar het toilet te gaan, aangezien iedereen in zijn auto blijft zitten voor de Formation Lap. Na de show verlaten jullie met de auto onder begeleiding het terrein.