Praktische informatie

Informatie over jouw tickets, vervoer naar het Circuit en meer!

Op 25, 26, en 27 augustus 2023 zal CM.com Circuit Zandvoort volstromen met duizenden race fans voor de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix. Om je goed voor te bereiden en in de stemming te komen kan je op deze pagina alle informatie vinden voor jouw bezoek aan de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix.

 

Programma

Drie dagen van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds met heel veel spectaculaire races, de beste Nederlandse artiesten en nog veel meer! Super Friday, Qualifying Saturday & Sunday Raceday! Elke dag is er één om niet te missen.

Tickets

Alle hoofdboekers kunnen de tickets personaliseren in hun MyDGP omgeving. De hoofdboeker blijft verantwoordelijk voor het verspreiden van de tickets naar de juiste personen. Heb je vragen over jouw ticket? Meld je dan bij de hoofdboeker.

Binnenkort ontvangt de hoofdboeker een mail om de tickets te personaliseren. Het personaliseren van de tickets is verplicht. Vervolgens sturen wij uiterlijk 2 weken voorafgaand aan het evenement de tickets naar de hoofdboeker toe. De hoofdboeker blijft verantwoordelijk voor verspreiding van de tickets.

Je kunt je ticket vervolgens laten scannen bij de gate die op het ticket staat vermeld. Met jouw ticket heb je toegang tot de tribune waar jij een geldig ticket voor hebt.

Bereikbaarheid

Tijdens het raceweekend van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix reizen iedere dag duizenden racefans af naar CM.com Circuit Zandvoort. Met de ambitie om de duurzaamste race van de Formule 1-kalender te worden, dagen wij bezoekers uit om een duurzame vervoersoptie te kiezen. Bovendien zijn duurzame vervoersopties zoals de trein, de bus of de fiets vaak ook de snelste en meest comfortabele manier om naar Zandvoort af te reizen.

Je moet met de auto bijvoorbeeld ver buiten Zandvoort parkeren en rekening houden met 45 minuten extra reistijd voor het overstappen en verder reizen met het openbaar busvervoer. Ga je dan toch voor opstappen in de buurt en een gegarandeerde zitplek in een touringcar? Of stap jij lekker op de fiets vanuit jouw huis of auto?

Openingstijden CM.com Circuit Zandvoort

Het evenemententerrein is voor alle tickethouders op 24, 26 en 27 augustus van 08.00 uur tot 21.00 uur geopend. Check voor jouw bezoek ook alle geldende huisregels om teleurstellingen op de dag zelf te voorkomen. Alle afgenomen items worden weggegooid in de daarvoor speciaal aanwezige afvalcontainers en niet in bewaring genomen.

Official 538 Dutch Grand Prix village

Op de village kan je overnachten in het hart van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix. De Official 538 Dutch Grand Prix Village is dé plek voor de ultieme Formule 1 beleving. Bekijk nu het gehele aanbod en boek nu jouw overnachting op de Official 538 Dutch Grand Prix Village.

Fanzone

Naast het racen is er nog veel meer te beleven! Test je race skills tijdens de F1 Esports competitie en meet je reactiesnelheid met de beste Formule 1 coureurs van de wereld. Altijd al een pit stop uit willen voeren op een echte Formule 1 auto? Doe dan mee met de Pitstop Challenge. De Fan Zone is toegankelijk voor iedere racefan op het evenemententerrein. Check het hele programma via de DutchGP app.

20220405 DGP Race Engineer webstie-01

Ik help je graag!

Stel jouw vraag

Heb jij nog vragen?

Het kan natuurlijk voorkomen dat er na het lezen van bovenstaande informatie nog zaken onduidelijk zijn. Heb je vragen over onze huisregels, het programma, de plattegrond of heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op en stel jouw vraag aan onze Race Engineer.