Tickets

Hoe personaliseer ik mijn tickets?

Om jouw ticket(s) voor de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix 2022 te kunnen ontvangen, is het verplicht om deze op naam te zetten. Alle populaire evenementen hebben helaas te maken met zwarthandel. Om te voorkomen dat onze bezoekers te veel betalen voor een ticket, moeten tickets daarom op naam gezet worden.

Personaliseren

Alle tickets die jij als ticketkoper hebt aangekocht, zijn terug te vinden in de MyDGP-omgeving. De ticketkoper kan inloggen in deze portal met het emailadres waarmee de tickets destijds zijn besteld. In de MyDGP-omgeving kun je vervolgens de fans die met je meegaan uitnodigen om hun eigen tickets op naam kunnen te zetten! Zodra een ticket op naam is gezet, ontvangt diegene een email ter bevestiging. Hoe dit proces in z’n werk gaat, lees je in het onderstaande stappenplan.

Let op: kids tickets en accessibility + begeleiders tickets hoeven niet gepersonaliseerd te worden.

Log in op jouw My-DGP-account

Heb je een meerdaags ticket gekocht? Dan krijg jij één ticket die voor meerdere dagen gebruikt kan worden. Het is niet mogelijk om een meerdaags ticket op verschillende namen te zetten. Je kan dit ticket doorzetten naar de persoon die op de verschillende dagen naar de Dutch Grand Prix komt.

Stappenplan ticketpersonalisatie

Tip: het personaliseren van de tickets werkt het makkelijkst via een pc! Heb je een macbook? Dan is het makkelijker om het personalisatieproces in Safari te openen.

Ticket distributie

De e-tickets worden vanaf 16 augustus toegevoegd in de MyDGP-omgeving, mits al jouw tickets zijn gepersonaliseerd. Hierover ontvang je automatisch bericht. Ook zijn de ticketgegevens terug te vinden zijn in de MyDGP-omgeving. Let op: de ticketkoper ontvangt alle tickets uit de bestelling. Hij/zij blijft ten alle tijden verantwoordelijk voor het verspreiden van de tickets.

Heb je bericht gekregen dat er een ticket succesvol op jouw naam is gezet? Dan kun je dit vervolgens terugvinden in de MyDGP-omgeving. Inloggen kan met hetzelfde e-mailadres dat is gebruikt bij het personaliseren van het betreffende ticket. Je vindt het overzicht vervolgens via ‘Mijn Tickets’ in de menubalk en vervolgens onder ‘Bestellingen’.

Gegevens wijzigen

Indien je een ticket op een andere naam wilt zetten, dan kan dit in de MyDGP-omgeving. De ticketkoper dient in te loggen en het ticket te resetten onder ‘Mijn Tickets’. Lees hiervoor de instructies in de MyDGP-omgeving.

Wil je wijzigingen aanbrengen in je persoonlijke gegevens? Dan kun je dit doen via jouw account in de MyDGP-omgeving.  Mocht wijzigingen aan willen brengen in het emailadres dat gekoppeld is aan een bepaald ticket, dan vragen we je een mail te sturen naar onze ticketpartner CM.com via support@cmtickets.com.

Plek op de tribune

Alle stoeltjes op de tribune worden automatisch toegewezen. Alle tickets uit één order worden naast elkaar geplaatst indien deze zich op dezelfde tribune bevinden. Verschillende ordernummers kunnen niet aan elkaar gekoppeld worden.

20220405 DGP Race Engineer webstie-01

Ik help je graag!

Stel jouw vraag

Heb je na het lezen van bovenstaande informatie nog vragen over het personalisatieproces, tickets, of heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op en stel jouw vraag aan onze Race Engineer

My DGP-account

Log in op jouw 'My DGP-account'

Log in op jouw My DGP-account