Ontmoet jouw favoriete F1-coureur!

Één van de leukste dingen aan een Grand Prix bezoeken is het wachten buiten de paddock om een glimp op te vangen van je favoriete coureur en hem of haar misschien zelfs te begroeten en een handtekening te scoren. Doe nu mee met de ‘Fan Meet Driver’ competitie van de Formula 1 en maak kans om je favoriete F1-coureur virtueel te ontmoeten!

Vanwege de coronapandemie kunnen helaas niet alle fans de Formula 1-races bijwonen, maar dat betekent niet dat je geen kans krijgt om jouw racehelden te ontmoeten! Dit seizoen nemen de sterren van de Formula 1 namelijk deel aan een reeks virtuele ontmoetingen met fans tijdens elk raceweekend! Heb jij altijd al een vraag willen stellen aan je favoriete coureur? Of wil je jouw virtuele steun betuigen aan Max Verstappen, Lewis Hamilton of een van de andere Formule 1-coureurs? Dan is dit je ultieme kans!

Klik op onderstaande button en vul je gegevens in. Wie weet kan jij jouw vraag straks live via een videoverbinding tijdens de Dutch Grand Prix aan hen stellen! Je kunt je tot en met zaterdag 22 augustus inschrijven om kans te kunnen maken op een virtuele ontmoeting met een van je F1-helden tijdens de Dutch Grand Prix. De gelukkige winnaars worden uit alle inschrijvingen willekeurig gekozen.

Als je het geluk hebt om geselecteerd te worden, krijg je niet alleen de kans om met de coureurs te videobellen, maar maak je ook kans op een gratis gesigneerd cadeau, zoals een officiële Formula 1 cap!

Wordt je de eerste keer niet geselecteerd? Maak je geen zorgen, tijdens iedere Grand Prix maak je kans op een virtuele ontmoeting met jouw favoriete coureur. Zorg ervoor dat je voor elke Grand Prix meedoet – en onthoud, hoe vaker je meedoet, hoe meer kans je hebt om een van de gelukkige winnaars te zijn!

Schrijf je hier in

TICKETS 2023
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]