Official Song Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix ‘Beat me’ gelanceerd

Vandaag heeft Davina Michelle de Official Song van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix aangekondigd bij Frank Dane in de 538 ochtendshow. De song, genaamd ‘Beat Me’, is geschreven en uitgevoerd door de Nederlandse ster en zal vrijdagavond voor het eerst op TV te zien zijn tijdens de finale van The voice of Holland.

Ook tijdens het evenement zal de Official Song overal te horen zijn. Davina Michelle geeft zowel op zaterdag 2 als zondag 3 mei een optreden waar het het nummer ‘Beat Me’ zeker niet zal ontbreken. Daarnaast vertolkt Davina nog een andere belangrijke rol tijdens de Dutch Grand Prix. Zij zal vlak voor de start van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix 2020 het Wilhelmus zingen en daarmee de duizenden oranje fans klaarstomen voor Raceday op zondag.

De Formule 1 is na de Olympische spelen en het WK voetbal een van de grootste internationale sportevenementen dat een land kan organiseren. Met drie dagen aan spectaculaire races, live optredens en nog veel meer, wil de Dutch Grand Prix aan de wereld laten zien waar Nederland voor staat ten aanzien van innovatie, ondernemerschap en oranje-gekte. ‘Beat Me’, de Official Song geschreven en uitgevoerd door Davina Michelle, vertaalt precies dit gevoel en zet het Nederlandse talent op een wereldpodium.

Davina Michelle: “Ik ben enorm trots dat ik een track heb mogen maken voor de Dutch Grand Prix! ‘Beat Me’ gaat over hoe hard werken, met vallen en opstaan, je eindeloze doelen kan laten bereiken. Het ‘racen’ is hierin metaforisch gebruikt, maar het feit dat wij in ons kleine kikkerlandje door onze schouders eronder te zetten zo’n groot internationaal evenement kunnen houden, weerspiegelt de boodschap achter ‘Beat Me’!”

Beluister ‘Beat Me’ op Spotify.

Beat me
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]