(brom)fiets

Nederland fietsland

Nergens anders ter wereld zijn er zoveel fietsen en wordt er zoveel gefietst als hier! Fietsen is de beste optie voor iedereen die in de regio woont én voor iedereen die beschikt over de mogelijkheid om zijn eigen fiets(en) met de auto mee te brengen. Het is ook mogelijk om vanaf speciaal gereserveerde (auto)parkeerplaatsen fietsen te huren, zodat bezoekers het laatste deel van hun reis op de fiets kunnen doen. Hiervoor zijn zogenaamde Park & Bike (P&B) terreinen ingericht.

Fietsen-stallingen

Voor fietsers zijn, verspreid over Zandvoort en Bloemendaal aan Zee, meerdere gratis fietsenstallingen ingericht. Er is een capaciteit van 40.000 fietsen en dat maakt het de grootste fietsenstalling ter wereld! Alle fietsenstalling zijn gratis en er is de gehele dag toezicht. Vanaf alle fietsenstallingen is het maximaal nog 15 minuten wandelen naar de ingang van Circuit Zandvoort.

Brommer/ scooter

Bezoekers die met de brommer of scooter komen, parkeren gratis hun brommer of scooter in Zandvoort (centrum) of Bloemendaal aan Zee (P2) op één van de brommerstallingen in het gebied Voor bezoekers die met de brommer/scooter komen, zijn er geen voorzieningen aanwezig om helmen op te bergen. Vanaf de brommerstallingen is het ongeveer nog vijftien minuten lopen naar de ingang van Circuit Zandvoort.