Mammoet Event Supplier van Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix

Mammoet en Dutch Grand Prix tekenden recent een ‘Event Supplier’-overeenkomst. De wereldwijde marktleider in transport- en hijsdiensten van grote en zware objecten levert materieel en medewerkers om snelle responsdiensten te bieden in het geval raceauto’s onmiddellijk van het circuit moeten worden getild tijdens de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix. Momenteel biedt Mammoet ook kraandiensten voor de bouwwerkzaamheden op het Circuit Zandvoort.

Paul van Gelder, CEO bij Mammoet: “In Nederland is de Formule 1-race op Circuit Zandvoort legendarisch. Na 35 jaar keert het evenement eindelijk terug naar ons land. Veel Nederlandse racefans kijken, net zoals Mammoet, uit naar dit unieke motorsportevenement. Mammoet is trots op het feit dat we een bijdrage hieraan mogen leveren. Formule 1 en onze kerndiensten hebben veel gemeen: in beide gevallen moeten hoogwaardige prestaties worden geleverd in zeer uitdagende omstandigheden, waarbij het succes dan afhangt van foutloos teamwerk. Tevens voelt Mammoet zich verbonden met de ambitie van de Nederlandse Grand Prix om van dit evenement het groenste van de Internationale Grand Prix te maken. Die ambitie sluit heel goed aan bij de duurzaamheidsdoelen van Mammoet.”

Jan Lammers, sportief directeur van de Dutch Grand Prix: “We zijn erg blij dat Mammoet aan boord is als onze partner voor de komende jaren. Ze zijn een bekende en betrouwbare speler wereldwijd en maken deel uit van de Nederlandse industriële erfenis, die meer dan 200 jaar teruggaat. Ons doel is om mensen in Nederland te verbinden met een veilig en opwindend evenement en daarom zijn we blij te kunnen rekenen op de professionaliteit en expertise van Mammoet om dat te realiseren.”

Mammoet

Mammoet ondersteunt opdrachtgevers bij het verbeteren van de efficiëntie van constructiewerkzaamheden en het optimaliseren van de productiviteit van fabrieken en installaties. Hiervoor bieden wij oplossingen voor het hijsen, transporteren, installeren en demonteren van grote en zware constructies. Dit doen we in de petrochemische-, mijnbouw-, energie-, civiele- en offshore sector. Volgens ons draait daarbij alles om tijd: uptime, turnaround time en time-to-market. We doen er alles aan om deadlines naar voren te halen. Dit is een gezamenlijk streven dat gedeeld wordt door iedereen bij Mammoet, een streven dat terug komt in alle aspecten van onze diensten. Of het nu gaat om het creatief zoeken naar een oplossingsconcept, een doordachte planning of een veilige levering. Kijk voor meer informatie op www.mammoet.com.

De Dutch Grand Prix kent een zestal ‘Event Supporters’; CM.com, Heineken, Jumbo, Pon, Talpa en VolkerWessels. Mammoet is de eerste partner in de categorie ‘Event Supplier’.

TICKETS 2023
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]