Dutch Grand Prix 2021

Geniet nog één keer na van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix

Super Friday

Time to make history again
Na 36 jaar reden er op Super Friday voor het eerst weer Formule 1-wagens uit de Zandvoortse pitstraat nadat er in 1985 voor het laatst op het circuit werd gereden door de Formule 1 autoklasse. De langverwachte editie van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix 2021 ging van start met de vrije trainingen, waarbij de meeste coureurs voor het eerst kennismaakten met het vernieuwde circuit.

Super Friday

Qualifying Saturday

Maximaal 65.000 autosportliefhebbers zijn vandaag getrakteerd op een zonovergoten, divers raceprogramma met als koningsnummer; de kwalificatie in de Formule 1. De tweede dag van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix had een bijzonder slotstuk, want Max Verstappen pakte als eerste Nederlander ooit de pole position op CM.com Circuit Zandvoort!

Qualifying

Sunday Raceday

Vele tienduizenden racefans, veelal gehuld in oranje, maakten voor het eerst in 36 jaar weer een F1-race mee op het gerenoveerde circuit. Het Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix weekend werd zondag feestelijk afgesloten met de winst van Max Verstappen in de Formule 1.

Raceday