Kids F1 persconferentie: Stel jouw vraag!

Een unieke kans voor alle jonge F1 fans in Nederland om op de wereldwijde televisie te verschijnen tijdens de Dutch Grand Prix!

Dutch Grand Prix werkt samen met de F1 om kinderen jonger dan 13 jaar uit Nederland, de kans te bieden een vraag te stellen aan een Formula 1 coureur tijdens de live FIA Formula 1 persconferentie! Deze vraag, samen met het antwoord van de coureur, zal over de hele wereld worden uitgezonden naar de vele miljoenen fans die vanuit alle hoeken van de wereld naar de raceweek van de Dutch Grand Prix kijken.

Heb jij een vraag die je altijd al hebt willen stellen aan de Formula 1 coureurs? Het hoeft niet eens over autosport te gaan. Het mag grappig zijn, anders of gewoon een brandende vraag waarvan je denkt dat de hele wereld er het antwoord op moet horen.

Om kans te maken dat jouw vraag wordt gekozen, stuur je een e-mail naar kidsquestion@dutchgp.com met daarin schriftelijk jouw vraag en een video waarin jij jouw vraag voorleest in het Engels. De beste tien vragen zullen worden geselecteerd voor live-uitzending met een video-opname geregeld door de Dutch Grand Prix. Bekijk hier aan welke eisen jouw video moet voldoen!

Let op: Je kan alleen tot morgen 1 september 16:00 jouw vraag inzenden. Inzendingen zijn alleen toegestaan voor Nederlandse kinderen jonger dan 13 jaar. De vragen moeten relevant zijn voor elke Formule 1-coureur en niet specifiek zijn voor één coureur of team. Daarnaast wordt de video alleen ingezonden en wereldwijd getoond als de voorwaarden ondertekend zijn meegestuurd door de ouders/voogd van het betreffende kind. Deze voorwaarden vind je hier.

TICKETS 2023
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]