Jumbo laat klanten met Super Friday genieten van de Dutch Grand Prix

VEGHEL – Optredens van topartiesten, het festivalgevoel en dé dag waarop de racewagens de meeste minuten op de baan maken. Jumbo organiseert samen met Dutch Grand Prix deze Super Friday om iedereen de kans te geven kennis te maken met de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix, het evenement van wereldklasse op Nederlandse bodem. Jumbo biedt daarom vanaf vandaag toegangskaarten met 50 procent korting bij aankoop van geselecteerde producten, zodat klanten al vanaf €17,50 per stuk kunnen genieten van deze Super Friday op vrijdag 1 mei 2020.

Jumbo Racedagen maken plaats voor Super Friday
Jumbo is de trotste sponsor van Max Verstappen vanaf het eerste uur. Dat heeft geleid tot vier zeer succesvolle edities van de Jumbo Racedagen. Tijdens deze dagen kwamen honderdduizenden fans en liefhebbers naar Zandvoort om te genieten van Max en de racesport. Nu de koningsklasse van de autosport weer met Max naar Nederland komt, kan Jumbo dat natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. De Super Friday tijdens Dutch Grand Prix is de nieuwe manier waarop Jumbo Max en de racesport bereikbaar wil maken voor iedereen.

Veel spektakel tijdens Super Friday
Jumbo Super Friday is de eerste dag van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix in Zandvoort. Op vrijdag 1 mei is de trainingsdag voor de coureurs. Dit is voor de coureurs de eerste kennismaking met het vernieuwde parcours. Dat betekent dat zij zoveel mogelijk willen rijden om het juiste gevoel te krijgen en dat is goed nieuws voor de toeschouwers. Tijdens Super Friday zijn ook de trainingen van de Formule 2, Formule 3 en de Porsche Supercup. Er zijn diverse optredens op podium rondom de racebaan en natuurlijk in de Fanzone. Op de vrijdag verzorgen onder andere Lil Kleine, Nick & Simon en dj Sam Feldt optredens en in de Fanzone vind je veel extra vermaak, zoals een reuzenrad, karting en Formula 1 Esports.

Kaarten voor Super Friday
Klanten van Jumbo krijgen bij aankoop van een aantal actieproducten 50 procent korting op tickets voor Super Friday. Door deze korting hebben klanten van Jumbo al een ticket vanaf €17,50! De tickets zijn hierdoor ook extra interessant voor gezinnen, want deze vrijdag valt in de meivakantie. Deze actie geldt zolang de voorraad strekt. Wees er dus snel bij, want op is echt op! Meer informatie over de actievoorwaarden staat op jumbo.com/gp.

Over Jumbo Supermarkten
Jumbo is een Brabants familiebedrijf met een rijke ondernemershistorie en is actief in Nederland en België. Jumbo telt momenteel zo’n 673 supermarkten, waaronder acht Foodmarkten, en een succesvolle online bestel- en bezorgservice via Jumbo.com. Tevens voert het concern het gemakswinkelconcept Jumbo City, waarin elementen van de reguliere Jumbo winkel, Foodmarkt én van restaurantketen La Place worden gecombineerd. Zo wil Jumbo lekker en gezond eten makkelijk bereikbaar maken voor iedereen. In alle winkels én online wordt de unieke Jumbo formule gevoerd (beste service + grootste assortiment x laagste prijs) en kunnen klanten vertrouwen op de 7 Zekerheden. Door de klant altijd centraal te zetten, is Jumbo één van de best gewaardeerde supermarktketens. Niet voor niets is Jumbo al zestien keer door GfK uitgeroepen tot Beste Supermarkt van Nederland.

In 2009 nam Jumbo de supermarktketen Super de Boer over en in 2012 volgde het nog grotere C1000. Begin 2016 heeft Jumbo de foodserviceformule La Place overgenomen. In 2018 volgde de overname van een deel van EMTÉ en in 2019 nam Jumbo de regionale supermarktketen Agrimarkt over. Zo groeide Jumbo van regionale supermarktketen uit tot een leidende omnichannel retailer in Nederland. Eind 2019 opende het concern haar eerste winkel in België. Voor meer informatie zie www.jumbo.com.

TICKETS 2023
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]