Jumbo klanten kunnen met 50% korting naar Super Friday

Alle zaterdag en zondag tickets Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix uitverkocht!

Op 2, 3 en 4 september 2022 is CM.com Circuit Zandvoort opnieuw het decor van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix. De tickets voor de kwalificatie op zaterdag en de race voor zondag waren razendsnel uitverkocht. Recentlijk zijn ook alle hospitality-arrangementen voor alle drie de dagen verkocht, zowel voor dit jaar als voor 2023. Jumbo wil met het beschikbaar stellen van de allerlaatste tickets voor Super Friday iedereen de kans geven kennis te maken met de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix, het evenement van wereldklasse op Nederlandse bodem.

Tickets Super Friday

Jumbo is er bijzonder trots op om, als jarenlange sponsor van Max Verstappen, de allerlaatste tickets voor de openingsdag van het raceweekend aan te mogen bieden met 50% korting. Klanten van Jumbo kunnen deze tickets vanaf 18 mei bemachtigen bij aankoop van wekelijks wisselende actieproducten. Deze actie geldt zolang de voorraad strekt. Wees er dus snel bij, want op is echt op! Alle informatie over de actie van Jumbo en het kopen van de kortingstickets voor Super Friday staat op jumbo.com/gp.

De beste coureurs van de wereld in actie

Super Friday op 2 september 2022 is een unieke kans om de allerbeste coureurs van de wereld in verschillende klassen in actie te zien. Het is bovendien de eerste keer dat Max in zijn RB18 auto het asfalt van het Nederlandse circuit betreedt als wereldkampioen van de koningsklasse. Toeschouwers zijn niet alleen getuige van de openingsdag van het Formule 1 weekend in Zandvoort: ook de Formule 2, Formule 3 en de Porsche Mobil 1 Supercup staan op het programma. Super Friday is tegelijkertijd een familiedag met volop entertainment en activiteiten. Zo kunnen liefhebbers karten, is er een reuzenrad, F1 Esports, Pitstop challenge, toegang tot de officiële Fanzone en zijn er optredens van diverse artiesten.