Tickets Menu

Informatie

Met de Dutch Grand Prix komt de koningsklasse van de autosport weer terug naar Nederland. Honderdduizenden race fans vroegen een kaartje aan voor het ultieme racefestival. Vanaf 23 juli 2019 krijg je te horen of je bent ingeloot. Hieronder vind je alle informatie over de toewijzing en betaling van tickets voor de F1 Heineken Dutch Grand Prix.

Aanvraagperiode

Alle geregisterde racefans hadden van 25 juni t/m 9 juli 2019 de kans om tickets aan te vragen. De unieke persoonlijke link was eenmaal te verzilveren, waarbij maximaal 6 tickets konden worden aangevraagd. Alle aanvragen binnen de benoemde periode maakten evenveel kans op toewijzing.

Toewijzing tickets

Alle racefans die tickets hebben aangevraagd, ontvangen vanaf dinsdag 23 juli 2019 per e-mail of de aangevraagde tickets zijn toegewezen of niet. Helaas kunnen we niet iedereen voorzien van een ticket, dus er is toegewezen door middel van loting. Alle fans die tickets hebben bemachtigd, ontvangen via een email informatie met betrekking tot de tickets en de betaling. Indien je als fan bent uitgeloot, ontvang je ook bericht.

Betaling tickets

Racefans die tickets hebben bemachtigd voor de F1 Heineken Dutch Grand Prix, krijgen woensdag 24 juli 2019 een betaallink om de betaling van de tickets te voldoen.

Ticket verkoop later in het jaar

Mochten er later in het jaar nog kaarten beschikbaar komen voor de Dutch GP dan zullen wij dat via onze website bekend maken. Houd deze dus goed in de gaten als je nog interesse hebt om de F1 Heineken Dutch Grand Prix bij te wonen.

Ticketprijzen, soorten, categorieën en tribune indeling

Check hieronder het overzicht van alle soorten tickets, prijzen en de indeling van tribunes. Kids tickets zijn in de bronzen categorie en General Admission beschikbaar. Er wordt ook een speciale zone voor mindervalide racefans ingericht.

De soorten tickets die beschikbaar zijn:

De bijbehorende prijzen:

Dagvullend programma

Met je ticket kan je ook genieten van diverse support series, heb je toegang tot de F1 Fanzone en zijn er op diverse plekken optredens van nationale en internationale artiesten.

Voorwaarden

De algemene voorwaarden voor het aanschaffen van tickets zijn hier te vinden.