Tickets Menu

Informatie

Laatste zaterdag tickets te koop!

Vanaf maandag 7 oktober is de officiële Dutch GP-webshop openbaar voor alle racefans. Hiermee maakt de Formula 1 Heineken Dutch GP de allerlaatste zaterdagtickets beschikbaar voor iedereen. Met de bloedstollende F1 kwalificatie, spectaculaire Formule 2 en Formule 3 races, is dit jouw kans om de drukste racedag van de Dutch Grand Prix van dichtbij mee te maken!

Koop tickets
Dutch Grand Prix

Ticketproces

Gezien de populariteit van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix, is gekozen voor een proces van aanvraag en toewijzing. Lees hieronder alles over het proces van de ticketverkoop, de prijzen, categorieën en tribune-indelingen.

27 mei t/m 16 juni: Registratieperiode

Om kans te maken op tickets voor de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix moesten fans zich eerst registreren via deze website. Registreren was kosteloos en zonder verplichtingen. Elke geregistreerde racefan maakte evenveel kans op tickets.

25 juni t/m 9 juli: Aanvraagperiode

Vanwege de enorme vraag is gekozen voor een aanvraagproces. Alle geregistreerde fans ontvingen een persoonlijke link waarmee tickets aangevraagd konden worden. De unieke persoonlijke link was eenmaal te verzilveren, waarbij maximaal 6 tickets konden worden aangevraagd. Alle aanvragen binnen de benoemde periode maakten evenveel kans op toewijzing.

23 juli: Toewijzing tickets

Alle racefans die tickets hadden aangevraagd, hebben dinsdag 23 juli 2019 een e-mail ontvangen over of de aangevraagde tickets zijn toegewezen of niet. Helaas kunnen we niet iedereen voorzien van een ticket, dus er is toegewezen door middel van loting. Ook de fans die uitgeloot zijn, hebben een bericht ontvangen.

30 september t/m 7 oktober: Webshop open voor uitgelote fans

In de eerste week van oktober kregen uitgelote fans als eerste de kans om alsnog tickets te bemachtigen voor de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix 2020. Zij ontvingen hiervoor een unieke link naar de webshop.

7 oktober: Lancering openbare webshop

Vanaf 7 oktober is het voor alle racefans mogelijk om in de openbare webshop nog overgebleven tickets te kopen. De zondagtickets zijn helaas uitverkocht, maar voor de kwalificatie op zaterdag zijn nog wel tickets beschikbaar! Naast de kwalificatie staan ook F2 en F3 races, optredens en verschillende side events op het programma.

Ticketprijzen, soorten, categorieën en tribune indeling

Check hieronder het overzicht van alle soorten tickets, prijzen en de indeling van tribunes. Kids tickets zijn in de bronzen categorie en General Admission beschikbaar. Er wordt ook een speciale zone voor mindervalide racefans ingericht.

De soorten tickets die beschikbaar zijn:

De bijbehorende prijzen:

Dagvullend programma

Met je ticket kan je ook genieten van diverse support series, heb je toegang tot de F1 Fanzone en zijn er op diverse plekken optredens van nationale en internationale artiesten.

Voorwaarden

De algemene voorwaarden voor het aanschaffen van tickets zijn hier te vinden.