Tickets Menu

Informatie

Met de Dutch Grand Prix komt de koningsklasse van de autosport weer terug naar Nederland. Honderdduizenden race fans vroegen een kaartje aan voor het ultieme racefestival. Eind juli zijn de tickets toegewezen. Hieronder vind je alle informatie over de toewijzing en betaling van tickets voor de F1 Heineken Dutch Grand Prix.

Aanvraagperiode

Alle geregisterde racefans hadden van 25 juni t/m 9 juli 2019 de kans om tickets aan te vragen. De unieke persoonlijke link was eenmaal te verzilveren, waarbij maximaal 6 tickets konden worden aangevraagd. Alle aanvragen binnen de benoemde periode maakten evenveel kans op toewijzing.

Toewijzing tickets

Alle racefans die tickets hadden aangevraagd, hebben dinsdag 23 juli 2019 een e-mail ontvangen over of de aangevraagde tickets zijn toegewezen of niet. Helaas kunnen we niet iedereen voorzien van een ticket, dus er is toegewezen door middel van loting. Ook de fans die uitgeloot zijn, hebben een bericht ontvangen.

Ticket verkoop later in het jaar

Mochten er later in het jaar nog kaarten beschikbaar komen voor de Dutch GP dan zullen wij dat via onze website bekend maken. Houd deze dus goed in de gaten als je nog interesse hebt om de F1 Heineken Dutch Grand Prix bij te wonen. De fans die uitgeloot zijn, krijgen ook een persoonlijk bericht als er tickets beschikbaar komen.

Ticketprijzen, soorten, categorieën en tribune indeling

Check hieronder het overzicht van alle soorten tickets, prijzen en de indeling van tribunes. Kids tickets zijn in de bronzen categorie en General Admission beschikbaar. Er wordt ook een speciale zone voor mindervalide racefans ingericht.

De soorten tickets die beschikbaar zijn:

De bijbehorende prijzen:

Dagvullend programma

Met je ticket kan je ook genieten van diverse support series, heb je toegang tot de F1 Fanzone en zijn er op diverse plekken optredens van nationale en internationale artiesten.

Voorwaarden

De algemene voorwaarden voor het aanschaffen van tickets zijn hier te vinden.