Touringcar vervoer

Georganiseerd Touringcar vervoer

Met Event Travel kunnen bezoekers met een luxe touringcar afreizen naar de Dutch Grand Prix. Verspreid over Nederland zijn er meer dan 275 opstapplaatsen om op een comfortabele manier en zonder enige vervoerszorgen naar de Dutch Grand Prix te komen. Er is altijd een opstapplaats in de buurt en er is zelfs de mogelijkheid om met een grotere groep een eigen opstapplaats te creëren. Bussen komen iedere dag tussen 08:00 uur en 09:00 uur aan in Zandvoort en vertrekken om 19:00 uur weer naar huis. Het georganiseerde busvervoer voor de Dutch Grand Prix is in handen van Event Travel.

Tickets Event Travel

De uit- en opstapplaats in Zandvoort is nabij het circuit op ongeveer 30 minuten loopafstand. Deze looproute gaat over een tijdelijke voetgangersbrug en is daarom niet geschikt voor bezoekers die slecht(er) ter been zijn! Met deze vervoeroptie bespaar je een hoop overstaptijd op je reis. De kosten voor een kaartje zijn afhankelijk van de afstand die je moet reizen. Bij het bestellen van je buskaartje kun je zien wat het kost vanaf jouw vertrekplaats.

Als groep een eigen touringcar?

Ga je met een grote groep naar The Ultimate Race Festival? Bezoekers kunnen als groep ook een privé touringcar huren via Event Travel. Neem contact op met Event Travel via info@eventtravel.nl voor een prijsopgaaf en dan wordt alles voor jouw groep geregeld!

Al in bezit van een eigen touringcar?

Het is mogelijk om met je eigen georganiseerde touringcar naar het circuit te komen. Hier zitten alleen strikte voorwaarden aan.

> Er is maar één locatie als touringcar parkeerplaats aangewezen waar jij kan worden afgezet en opgehaald.
> Jouw touringcar heeft capaciteit van meer dan 15 personen. Anders dien je te parkeren op één van de P+R’s.
> Nadat jij bent uitgestapt is het voor jouw touringcar (chauffeur) niet mogelijk om uit te rijden/retour te gaan. Jouw touringcar moet te allen tijde op de busparkeerplaats (gedurende het evenement) blijven staan. Eventuele lege touringcars kunnen in de avond ook niet retour komen. Zij zullen bij afsluitingen worden tegenhouden.
> Voor de juiste accreditatie m.b.t. de afsluitingen en toegang tot de busparkeerplaats dient u zich aan te melden. Dit kan vanaf 1 maart bij Event Travel. Je ontvangt dan ook de juiste route info wat de chauffeur dient te volgen.

Deze parkeerkaart koopt u bij Event Travel.  Je ontvangt dan ook de juiste route info voor de chauffeur. Let op: alleen met de juiste accreditatie komt jouw touringcar Zandvoort binnen.

TIP: al een touringcar geregeld? Check bij de busonderneming of zij rekening hebben gehouden dat de touringcar de hele dag moet blijven staan. Zorg dat je goed bent voorbereid. Heb je nog vragen? Stuur ze dan naar info@eventtravel.nl.