FIA maakt baanprogramma Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix bekend

Let op! De timetable is altijd onder voorbehoud van wijzigingen FIA/FOM

De Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix komt steeds dichterbij! De FIA en Formula One Management (FOM) hebben het programma voor de vrije trainingen, kwalificaties en races in de Formula 1, Formula 2, Formula 3 en Porsche Mobil 1 Supercup vrijgegeven voor de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix op 2, 3 en 4 september 2022.

Super Friday 2 september
Het raceweekend op CM.com Circuit Zandvoort trapt op 2 september om 08.55 af met de eerste vrije trainingen in de Formula 3 gevolgd door Formula 2 en dan de koningsklasse Formula 1. Direct daarna staan de tweede vrije trainingen van deze klasses op het programma. De vrije training van de Porsche Mobil 1 Supercup vormt het slotstuk van de Super Friday. Een dag met een vol race programma, liveoptredens rondom de baan en activiteiten voor jong en oud in de fanzone.

Laatste tickets voor Super Friday

Jumbo is er bijzonder trots op om, als jarenlange sponsor van Max Verstappen, de allerlaatste tickets voor de openingsdag van het raceweekend aan te mogen bieden met 50% korting. Klanten van Jumbo kunnen de laatste tickets bemachtigen bij aankoop van wekelijkse wisselende actieproducten. Kijk op jumbo.com/gp voor de voorwaarden. Wees er snel bij, want op is op!

Zaterdag 3 september
Op zaterdag 3 september start de dag om 10.25 met de sprintrace in de Formula 3 over 21 rondes. Na dit spectaculaire voorprogramma volgt de derde vrije training van de Formula 1. Daarna is het genieten van de kwalificatie voor de Porsche Mobil 1 Supercup. Gedurende de dag kan je genieten van liveoptredens rondom de baan en diverse activiteiten in de fanzone.

Om 15.00 is het tijd voor de kwalificatie van de Formula 1, waar bepaald wordt wie zondag op Pole Position start voor de Dutch Grand Prix. De dag wordt afgesloten met de Formula 2 sprintrace over 29 rondes.

Zondag 4 september
De dag van de waarheid begint om 08:50 met de hoofdrace in de Formula 3. Om 10.20 strijden de coureurs in de Formula 2 in hun slotrace om de prijzen. Om 12.05 is het tijd voor de Porsche Mobil 1 Supercup, de laatste race in het voorprogramma voor de climax van het raceweekend.

Na het volkslied is het zo ver en gaan om 15:00 de lampen uit voor de tweede editie van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix op CM.com Circuit Zandvoort!

We are ready for More! Klik hier voor de volledige timetable.