Veelgestelde vragen

Wij adviseren iedereen om op de fiets, met de trein of een touringcar af te reizen naar het circuit. 

De wegen naar Zandvoort zijn afgesloten vanaf donderdag 2 september 00:01 uur en daardoor is het helaas niet mogelijk om met de auto dichtbij het circuit te komen. 

We stimuleren graag duurzame vervoersopties; Lees hier alle informatie over de verschillende vervoersmogelijkheden tijdens de Dutch Grand Prix. 

De wegen naar Zandvoort zijn afgesloten vanaf donderdag 2 september 00:01 uur en daardoor is het helaas niet mogelijk om met de auto dichtbij het circuit te komen. Er zijn geen extra (algemene) mindervalide parkeerplaatsen beschikbaar in Zandvoort om met eigen vervoer af te reizen naar het circuit.   

Voor de bezoekers met een ticket voor de mindervalidetribune zijn speciale parkeergelegenheden en vervoersopties beschikbaar. Meer informatie hierover krijgen deze bezoekers persoonlijk toegestuurd. 

Alle verschillende beschikbare vervoersopties zijn te vinden op deze pagina.

Voor de volledigheid wijzen wij erop dat het terrein van de Dutch Grand Prix vrij uitgestrekt en glooiend is en verschillende ondergronden heeft zoals zand, half verharding en asfalt. De afstanden kunnen lang zijn en een stuk kunnen lopen is nodig om vanaf de ingang bij je zit- of staanplaats te kunnen komen. 

Nee, tijdens het evenement is Zandvoort en de omgeving van Zandvoort niet bereikbaar voor taxi’s. De wegen naar Zandvoort zijn afgesloten vanaf donderdag 2 september 00:01 uur en een taxi kan niet dichterbij komen dan circa 1,5 uur lopen naar het circuit. Mochten bezoekers toch met de taxi willen komen, moeten zij zich laten afzetten op één van de Park+Ride locaties en verder gaan met de pendelbus. 

Je kunt alle vervoersmogelijkheden bekijken op deze pagina.

Maar je kunt ook via WhatsApp je vragen stellen aan onze Race Engineer via https://dutchgp.com/contact-opnemen-via-whatsapp/. De Race Engineer helpt je op weg naar het circuit! 

Het is alleen mogelijk om gebruik te maken van de P+B-parkeerterreinen, zolang je jouw auto parkeert en verder reist met de fiets. Heb je geen eigen fiets? Dan is het mogelijk om een fiets te huren op één van onze P+B-parkeerterreinen.

Deze tickets gaan op een later moment in de verkoop (exacte datum onbekend). Houd er rekening mee dat parkeren op deze terreinen gratis is, maar dat het verder reizen met de pendelbus €35,00 per persoon kost (voor een dagretour).

Het is mogelijk om met een georganiseerde touringcar reis van Event Travel af te reizen naar de Dutch Grand Prix. Verspreid over Nederland zijn er meer dan 275 opstapplaatsen om op een comfortabele manier en zonder enige vervoerszorgen naar de Dutch Grand Prix te komen. Bekijk de beschikbare tickets op deze pagina

Het is ook mogelijk om met een eigen touringcar naar het circuit te komen. Hier zitten wel een aantal voorwaarden aan verbonden. Bekijk de exacte voorwaarden op de touringcar pagina.

Je kunt verder alle vervoersmogelijkheden bekijken op onze vervoer pagina.

Maar je kunt ook via WhatsApp je vragen stellen aan onze Race Engineer via https://dutchgp.com/contact-opnemen-via-whatsapp/. De Race Engineer helpt je op weg naar het circuit!

Het busticket is de gehele kalenderdag geldig voor één persoon in de reisgebieden Amstelland Meerlanden en Haarlem-IJmond + de speciale Dutch Grand Prix buslijn 33 van Haarlem Station naar Bloemendaal, De Lakens (op 15 min. lopen van het circuit) en terug. Reizen met lijn 33 richting circuit kan uitsluitend in het gekozen uurblok, zoals vermeld op dit ticket. Vergeet niet het ticket te scannen bij het betreden en verlaten van de bus. Alleen een gescand ticket is een geldig vervoerbewijs. Dit kan met een smartphone of een geprinte versie. De algemene voorwaarden voor streekvervoer zijn van toepassing.

Onder de reisgebieden Amstelland Meerlanden en Haarlem-IJmond vallen de volgende buslijnen:

  • Amstelland Meerlanden: 161 t/m 663
  • Haarlem IJmond: 2 t/m 680
  • DGP buslijn op 3, 4, 5 september: 33

Het dagticket is geldig voor alle buslijnen van Connexxion in de regio Amstelland Meerlanden en Haarlem-IJmond. Bekijk hier welke knooppunten en buslijnen vallen binnen deze regio.

 

De NS heeft een speciaal Dutch Grand Prix Retour beschikbaar gesteld om je heen- en terugreis gemakkelijk in één keer te regelen met een retour naar station Zandvoort aan Zee. 

De NS bood het DGP-retour aan met 20% vroegboekkorting tussen 1 juni 2021 en 15 juni 2021. Schaf je jouw treinticket vanaf 16 juni aan, dan betaal je weer het normale tarief voor jouw reis. 

Plan je reis in en boek het Dutch Grand Prix treinticket via deze website.

Voor overige vragen verwijzen wij je graag naar de Algemene Voorwaarden van het DGP retour. Met specifieke vragen over de dienstregeling van de NS kunnen wij je helaas niet helpen. Je kunt het beste kijken op de website van de NS of voor vragen naar de NS klantenservice. Zij zijn te bereiken via  https://www.ns.nl/klantenservice 

Om gegarandeerd te zijn van jouw (brom)fietsparkeerplek moet je vooraf jouw parkeerplek reserveren. De reservering kost niks en gebruiken we alleen om ervoor te zorgen dat we op de door jou gewenste locatie een (brom-)fietsparkeerplaats voor jou beschikbaar hebben.

Wanneer je woont of verblijft in Zandvoort, Bloemendaal aan Zee of in de directe omgeving van Zandvoort, is lopen de beste optie! Je bent van niemand afhankelijk en kan makkelijk overal langs. Bovendien moet je met alternatieve vervoersmogelijkheden altijd nog een deel van de reis te voet afleggen, dus is lopen vaak de snelste optie.

Alle verkochte bustickets blijven geldig voor de Dutch Grand Prix van 2021. Hiervoor hoeven klanten niks te doen. Mochten klanten onverhoopt geen gebruik kunnen maken van hun ticket(s) voor de Dutch Grand Prix, is het ook mogelijk om de aangeschafte busticket(s) in te wisselen voor een voucher van dezelfde waarde als de aangeschafte busticket(s). Deze voucher kan per mail aangevraagd worden bij Event Travel via info@eventtravel.nl. Ook is het mogelijk om de busreis voor de Dutch Grand Prix 2021 volledig te annuleren en het betaalde bedrag terug te vragen. Dit kan wederom via info@eventtravel.nl.

Alle verkochte treintickets blijven ook geldig voor de Dutch Grand Prix van 2021. De NS zal desbetreffende klanten de optie bieden om de aangeschafte treinticket(s) mee te nemen naar volgend jaar of hun geld terug te vragen. De NS zal hierover contact opnemen met de betreffende klanten via de mail.

Alle verkochte Park&Rike-tickets (met de daaraan gekoppelde pendelbustickets) komen te vervallen voor de nieuwe datum van de Dutch Grand Prix. Alle bestellingen zullen worden geannuleerd en het volledig betaalde bedrag zal worden teruggestort op de betreffende bankrekening. Hierover zal contact met desbetreffende klanten worden opgenomen.

Geen resultaten gevonden gebaseerd op jouw trefwoord.