Veelgestelde vragen

– Van 1 november t/m 22 november krijg je de mogelijkheid om tickets aan te vragen.
– Alle aanvragen maken evenveel kans op toewijzing van tickets ongeacht de datum van de aanvraag. Je hebt dus ruim de tijd om de aanvraag te doen.
– In de aanvraagperiode kun je ten alle tijden de aanvraag-shop in. Je kunt alleen maximaal 6 tickets per emailadres aanvragen.
– Meerdere orders kunnen niet naast elkaar worden geplaatst.
– Om de kans op tickets te vergroten kan je aangeven of je ook in aanmerking wil komen voor goedkopere of duurdere tickets dan die je hebt aangevraagd.
– General admission tickets (staanplaatsen) zijn helaas niet meer beschikbaar, omdat deze door de corona-maatregelen doorgeschoven zijn vanuit 2021.
– Log in met het email-adres waar je deze email op ontvangt. Vervolgens dien je eenmalig een wachtwoord aan te maken om toegang te krijgen.
– Bij toewijzing van de tickets geldt een automatische betalingsverplichting middels een betaallink die in de week van 13 december per e-mail wordt verzonden en moet binnen 7 dagen worden voldaan. Let op, het is niet mogelijk om gespreid te betalen.
– Kies je ervoor om met vrienden via meerdere accounts tickets aan te vragen dan blijft de betalingsverplichting bestaan.
– Je hoort uiterlijk in de week van 6 december of de tickets zijn toegewezen.

De prijzen voor de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix 2022 zijn terug te vinden via https://dutchgp.com/tickets/ . De prijzen zijn berekend inclusief 9% btw. De handling fee is berekend inclusief 21% BTW.

Nee, alle mensen die tussen 1 en 22 november 2022 de aanvraag hebben gedaan hebben gelijke rechten/positie in de loting.  

Om zoveel mogelijk racefans de kans te geven om erbij te zijn vragen we om je gewenste tickets aan te vragen in een categorie op een tribune. Op basis van de aanvraag worden de tickets vervolgens al dan niet toegewezen. Je kunt geen aanvraag voltooien zonder aan te geven voor welke tribune/categorie jij tickets wil aanvragen. Wel kun je in de “vergroot je kansen” sectie aangeven dat je ook bereid bent om tickets op andere tribunes af te nemen. 

Nee, je kan 1 tribune selecteren als voorkeur bij je aanvraag. Als je toch meerdere tickets op meerdere tribunes wil bestellen moet je 2 of meerdere aanvragen doen (let op dat moet met verschillende emailadressen). 

Nee, nadat je op ‘Aanvraag voltooien’ hebt gedrukt in de aanvraagportal en vervolgens definitief hebt bevestigd, is je aanvraag definitief en heb je een wettelijk aanbod tot koop gedaan. Je kan dit niet meer annuleren. Let dus goed op dat je alles helemaal gecheckt hebt voor je op ‘Aanvraag voltooien’ drukt. Ook nadat je jouw tickets hebt betaald, kun je deze tickets niet meer annuleren of retourneren.  

Iedere aanvraag van max. 6 tickets op dezelfde tribune en in dezelfde prijscategorie zal bij elkaar zitten, mits de aanvraag als één geheel is ontvangen. De Dutch GP kan niet garanderen dat meerdere apart aangevraagde en toegewezen tickets bij elkaar zullen zitten op de tribune. 

Ja, er zijn speciale kids tickets beschikbaar. Deze kids tickets zijn beschikbaar in de categorie brons. De kids tickets zijn beschikbaar in de productsoort losse dagkaart of weekendkaart. Check de prijzen via https://dutchgp.com/tickets/Kids tickets zijn beperkt beschikbaar en bij overvraag zal er worden geloot. Alleen als de gehele aanvraag beschikbaar is, zal de aanvraag worden toegewezen.  

Alleen members van de DutchGP club die ons toestemming hebben gegeven hebben een mail ontvangen. Vanaf maandag 18 oktober 11:00 is de link voor alle members in de MyDGP omgeving zichtbaar.

 

Ja, deze blijven gelden voor de aankomende editie ook al is het kind nu officieel te oud.

Je hebt de mogelijkheid om bij het personaliseren van de weekend tickets per dag andere gegevens in te vullen. Dit proces start later, waarover je dan per mail wordt geïnformeerd.

Deze tickets zijn wegens de op dat moment geldende corona maatregelen doorgeschoven naar de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix 2022. Deze waren volledig uitverkocht en zijn nu dus ook niet beschikbaar.

De verkoop van tickets voor mindervaliden verloop via HandicapNL en start op een later nog te bepalen moment.

Ticketverkoop Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix 2022

Vanaf 1 november 16:00 kan je mits geregistreerd tickets aanvangen voor de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix 2022. De aanvraag periode loopt tot 22 november 12:00. Uiterlijk 10 december maken we bekend of de tickets zijn toegewezen. Daarna volgt de betaallink om de toegewezen tickets te betalen.

Doorgeschoven tickets 2021

Voor tickethouders die door de geldende covid-19 maatregelen niet bij de editie 2021 aanwezig konden zijn is hun ticket doorgeschoven naar 2022 of via een refund terugbetaald. Bestaande tickets (ook van 3-jaar kaarthouders) zijn vanaf 18 oktober weer zichtbaar in de MyDGP omgeving.

Pre-sale Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix 2022

Voor members van de Dutch Grand Prix Club (tickethouders 2021) start op vrijdag 15 oktober 12:15 een exclusieve pre-sale en loopt tot 22 oktober 16:00. Het gaat hier om een beperkt aantal tickets en op=op. Aankopen kan via een persoonlijke link die via mail wordt verstrekt.

Helaas weten we de datum voor de Dutch Grand Prix in 2022 nog niet. De FIA maakt voor het nieuwe seizoen de nieuwe kalender voor het seizoen 2022 bekend. 

Een exclusief programma voor tickethouders van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix. Als lid van de DutchGP Club heb je het recht om als eerste  tickets aan te schaffen voor de volgende edities van de Dutch Grand Prix. Verder ontvang je kortingen op diverse producten, maak je kans op unieke experiences op Circuit Zandvoort en krijg je als eerste toegang tot exclusieve behind the scenes content.

Per persoon kun je maximaal 6 tickets aanvragen. Daarnaast kun je maar één aanvraag (van maximaal 6 tickets) per email adres doen.

Geen resultaten gevonden gebaseerd op jouw trefwoord.