Tickets Menu

Veelgestelde
vragen.

 • Welke tickets kan ik kopen?

  Er zijn alleen nog losse zaterdagtickets beschikbaar. Deze vind je in onze webshop. Alle overige tickets zijn helaas uitverkocht.

 • Tot wanneer kan ik tickets kopen in de openbare webshop?

  Dat kan zolang er nog tickets beschikbaar zijn. Je hoeft nu geen tickets meer aan te vragen, zoals vorige keer. Je kunt tickets in één keer bestellen en betalen.

 • Kan ik nu ook tickets kopen als ik mij niet geregistreerd heb?

  Ja dat kan. De tickets die nu nog in de webshop hangen, zijn beschikbaar voor iedereen.

 • Kan ik mijn gegevens na aankoop van mijn tickets nog wijzigen?

  Vanaf begin 2020 kunnen tickets voor de Dutch GP gepersonaliseerd worden, gedurende dit proces kunnen de persoonsgegevens van de tickethouders aangepast worden. Na personalisatie worden de tickets verstuurd naar de persoon die de bevestiging van de order heeft ontvangen.

 • Mag ik met mijn tribunekaart ook de zone general admission in?

  Vanwege de beperkte capaciteit is het niet mogelijk om met een tribunekaart de general admission zone te betreden. Wel is het mogelijk om de algemene zones te bezoeken, zoals de fanzone.

 • Kan ik een souvenirticket kopen?

  Als je een van de gelukkigen racefans bent met een toegewezen ticket, dan krijg je tijdens de betaling de optie om een souvenirticket aan te schaffen. De kosten per ticket zijn €12,50 incl. btw. Een souvenirticket is een mooi en uniek aandenken aan de race, maar fungeert tegelijkertijd als officieel toegangsbewijs. Je kan ervoor kiezen om het souvenirticket mee te nemen naar het circuit of je digitale e-ticket. De barcode op beide tickets is identiek en kan maar 1x gescand worden. Momenteel werken wij hard aan hoe onze souvenirtickets eruit gaan zien. Wij rekenen erop dat dit een echt collectors item zal worden met coole extra features. In de loop van 2019 hoor je hierover meer van ons.

 • Mijn persoonsgegevens kloppen niet, hoe kan ik dit aanpassen?

  Stuur een mail naar support@cmtickets.com voor het wijzigen van jouw persoonsgegevens. Vermeld in de mail ook even jouw ordernummer.

 • Wanneer ontvang ik mijn tickets?

  Je ontvangt de tickets omstreeks april 2020. Je zult de tickets daarvoor eerst op naam moeten zetten. Meer informatie hierover volgt.

 • Wanneer moet ik de tickets op naam zetten?

  Het op naam zetten van jouw tickets hoeft pas op een later moment. Hierover krijg je later bericht. Houd er rekening mee dat dit in het eerste kwartaal van 2020 zal zijn.

 • Wanneer gaat het resell platform live?

  De verwachting is begin 2020.

 • Wat is een resell platform?

  Het resell platform stelt fans, die hun kaarten niet wensen te gebruiken, in staat om deze via een officieel kanaal aan andere fans aan te bieden. Meer informatie hierover volgt in de loop van 2019.

 • Wat zijn General Admission tickets?

  Deze tickets geven je toegang tot de zones rondom het circuit. In tegenstelling tot de andere tickets krijg je hiermee niet een zitplaats op een van de tribunes. Tevens is het niet vanzelfsprekend dat tickets op een tribune toegang geven tot de General Admission zones. Waar deze zones zich bevinden kunt u hier zien.

 • Kan ik mijn tickets na aankoop retourneren, annuleren en/of gerestitueerd krijgen?

  Nadat je jouw tickets hebt betaald, kun je deze tickets niet meer annuleren of retourneren. Vanaf aankoop gelden 100% annuleringskosten. Alleen in het geval van afgelasting gelden mogelijk andere voorwaarden. Raadpleeg hiervoor onze algemene- en boekingsvoorwaarden in de aanvraagportal.

 • Is het veilig om tickets te kopen via andere verkoop kanalen?

  We verwachten binnenkort een aantal officiële resellers van pakketten & tickets aan te stellen. Deze resellers zullen worden vermeld op onze website.  We raden je aan om geen tickets te kopen via ieder ander kanaal dan www.dutchgp.com en de genoemde officiële resellers. Enkel wanneer je tickets hebt aangevraagd en ontvangen via onze website www.dutchgp.com of een van onze resellers ben je verzekerd van een geldig ticket. Momenteel zijn er nog GEEN resellers aangesteld en is www.dutchgp.com het enige kanaal voor officiële entreekaarten.

 • Mag ik mijn tickets doorverkopen?

  Het is strikt verboden om een ticket door te verkopen of aan te bieden op iedere andere commerciële wijze. Het is wel toegestaan tickets over te dragen of door te verkopen aan andere natuurlijke personen (van wie de gegevens online gekoppeld worden aan de kaarten) op voorwaarde dat:

  -de entreekaarten voor persoonlijk gebruik zijn;
  -deze doorverkoop nooit geschied tegen een vergoeding hoger dan de gepubliceerde prijs van de entreekaart op www.dutchgp.com, eventueel vermeerderd met handling fee zoals betaald door de ticketeigenaar; en
  -de nieuwe tickethouder, de algemene voorwaarden aanvaardt zoals die gepubliceerd zijn op deze website.

  Degene die de tickets toegewezen heeft gekregen, is te allen tijden verantwoordelijk voor een correct gebruik van de tickets. Bij (poging tot) doorverkoop of commercieel gebruik in strijd met de voorwaarden van de organisator, is Formula 1 Dutch Grand Prix gerechtigd de betreffende aanvragen/tickets ongeldig te maken.

 • Zijn de tickets persoonsgebonden/op naam?

  Alle tickets zullen voor versturing op naam gezet moeten worden, dit kan je in de loop van 2020 online doen. Weekend en passe-partout tickets kunnen op elke dag een andere naam hebben.
  Pas hierna zal je, kort voor het evenement, jouw tickets ontvangen. De aankoper blijft ten alle tijden verantwoordelijk voor een correct gebruik van de tickets.

 • Wat is het officiële ticketkanaal?

  www.dutchgp.com (deze website) is het enige officiële ticketplatform waarop kaarten voor de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix worden aangeboden. We raden je aan om geen tickets te kopen via ieder ander kanaal. Enkel wanneer je tickets hebt aangevraagd en ontvangen via onze website ben je verzekerd van een geldig ticket. CM.COM is als Event Supporter van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix als enige bevoegd toegangskaarten aan te bieden in Nederland. Dit geldt ook voor ticket inclusieve pakketten.

 • Wat zijn de tribunes en categorieën?

  De tribunes zijn opgedeeld in verschillende categorieën, te weten;

  • Main straight
  • Goud
  • Zilver I
  • Zilver II
  • Brons I
  • Brons II
  • General Admission

  Als Tribunes gesplitst zijn in meerdere categorieën hebben ze een eigen nummer en/of letter meegekregen. Deze gesplitste Tribunes worden voor de aanvraag en de toewijzing als apart Tribunes beschouwd.

  Klik hier voor een overzicht van de ticket categorieën.

 • Wat zijn de prijzen van de tickets?

  Klik hier voor een overzicht van alle prijzen. De prijzen zijn berekend inclusief 9% btw. De handling fee is berekend inclusief 21% BTW.