Veelgestelde vragen

Filteren op

Bekijk hier de laatste tickets voor Het Ultieme Racefestival!

Een aantal weken voor het evenement kunnen tickets voor de Dutch GP gepersonaliseerd worden, gedurende dit proces kunnen de persoonsgegevens van de tickethouders aangepast worden. Na personalisatie worden de tickets verstuurd naar de persoon die de bevestiging van de order heeft ontvangen.

Vanwege de beperkte capaciteit is het niet mogelijk om met een tribunekaart de general admission zone te betreden. Wel is het mogelijk om de algemene zones te bezoeken, zoals de fanzone.

Tijdens de betaling van je ticket, krijg je tijdens de optie om een souvenirticket aan te schaffen. Een souvenirticket is een mooi en uniek aandenken aan de race, maar fungeert tegelijkertijd als officieel toegangsbewijs. De kosten per ticket zijn €12,50 incl. btw. Je kan ervoor kiezen om het souvenirticket mee te nemen naar het circuit of je digitale e-ticket. De barcode op beide tickets is identiek en kan maar 1x gescand worden. Momenteel werken wij hard aan hoe deze souvenirtickets eruit gaan zien.

Stuur een mail naar support@cmtickets.com voor het wijzigen van jouw persoonsgegevens. Vermeld in de mail ook even jouw ordernummer.

Je ontvangt de tickets omstreeks april 2020. Je zult de tickets daarvoor eerst op naam moeten zetten. Meer informatie hierover volgt.

Het op naam zetten van jouw tickets hoeft pas op een later moment. Hierover krijg je een aantal weken voorafgaand aan het event een bericht.

De verwachting is dat het resell platform in februari 2020 wordt gelanceerd.

Het resell platform stelt fans, die hun kaarten niet wensen te gebruiken, in staat om deze via een officieel kanaal aan andere fans aan te bieden. Meer informatie over de livegang hiervan, volgt begin 2020.

Ja het is mogelijk om je tickets in termijnen te betalen. Tickets voor 2020 kunnen in 3 termijnen betaald worden en tickets voor 3 jaar in 9 termijnen. Alle details over het gespreid betalen vind je terug in onze algemene voorwaarden.

Deze tickets geven je toegang tot de zones rondom het circuit. In tegenstelling tot de andere tickets krijg je hiermee niet een zitplaats op een van de tribunes. Tevens is het niet vanzelfsprekend dat tickets op een tribune toegang geven tot de General Admission zones. Waar deze zones zich bevinden kun je hier zien.

Nadat je jouw tickets hebt betaald, kun je deze tickets niet meer annuleren of retourneren. Vanaf aankoop gelden 100% annuleringskosten. Alleen in het geval van afgelasting gelden mogelijk andere voorwaarden. Raadpleeg hiervoor onze algemene- en boekingsvoorwaarden in de aanvraagportal.

Het is strikt verboden om een ticket door te verkopen of aan te bieden op iedere andere commerciële wijze. Het is wel toegestaan tickets over te dragen of door te verkopen aan andere natuurlijke personen (van wie de gegevens online gekoppeld worden aan de kaarten) op voorwaarde dat:

-de entreekaarten voor persoonlijk gebruik zijn;
-deze doorverkoop nooit geschied tegen een vergoeding hoger dan de gepubliceerde prijs van de entreekaart op www.dutchgp.com, eventueel vermeerderd met handling fee zoals betaald door de ticketeigenaar; en
-de nieuwe tickethouder, de algemene voorwaarden aanvaardt zoals die gepubliceerd zijn op deze website.

Degene die de tickets toegewezen heeft gekregen, is te allen tijden verantwoordelijk voor een correct gebruik van de tickets. Bij (poging tot) doorverkoop of commercieel gebruik in strijd met de voorwaarden van de organisator, is Formula 1 Dutch Grand Prix gerechtigd de betreffende aanvragen/tickets ongeldig te maken.

Alle tickets zullen voor versturing op naam gezet moeten worden, dit kan je in de loop van 2020 online doen. Weekend en passe-partout tickets kunnen op elke dag een andere naam hebben.
Pas hierna zal je, kort voor het evenement, jouw tickets ontvangen. De aankoper blijft ten alle tijden verantwoordelijk voor een correct gebruik van de tickets.

De tribunes zijn opgedeeld in verschillende categorieën, te weten;

  • Main straight
  • Goud
  • Zilver I
  • Zilver II
  • Brons I
  • Brons II
  • General Admission

Als Tribunes gesplitst zijn in meerdere categorieën hebben ze een eigen nummer en/of letter meegekregen. Deze gesplitste Tribunes worden voor de aanvraag en de toewijzing als apart Tribunes beschouwd.

Klik hier voor een overzicht van de ticket categorieën.

Klik hier voor een overzicht van alle prijzen. De prijzen zijn berekend inclusief 9% btw. De handling fee is berekend inclusief 21% BTW.