Veelgestelde vragen

Alle hoofdboekers van de ticketorder hebben op woensdag 18 augustus informatie ontvangen per mail. Let op: Dit geldt alleen als je je tickets via ons officiële ticketplatform hebt aangeschaft. Indien je tickets via een reseller hebt aangeschaft, raden we aan om daarmee contact op te nemen. Zij hanteren een eigen policy en zullen je zelf informeren. 

Al onze mails naar tickethouders zijn gespreid verstuurd. Check ook je spam of reclamefolder, onze mails willen daar ook nog weleens terecht komen. 

Indien je de afgelopen maanden helemaal geen communicatie van ons hebt ontvangen, controleer dan even of je wel het goede e-mailadres gebruikt hebt. 

Naar aanleiding van de inventarisatie van de exacte impact van de aangekondigde maatregelen van de overheid, hebben wij op woensdag 18 augustus de hoofdboekers per email geïnformeerd of hun order dit jaar de race mee kan maken.

Wat ontzettend jammer dat je bericht hebt gekregen dat je niet mag komen. Vandaag hebben we helaas sommige tickethouders moeten mededelen dat de ticket/order als gevolg van de overheidsmaatregelen is komen te vervallen.  

Na de bekendmaking van de overheid op 13 augustus dat de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix in 2021 mag plaatsvinden met een bezetting van 67%, heeft de organisatie van het evenement besloten het evenement, ook met deze beperkte bezetting, in afgeslankte vorm door te laten gaan.   

Helaas heeft dit tot gevolg dat we dit jaar een flink aantal fans moeten teleurstellen. Hopelijk kunnen we je volgend jaar in goede gezondheid ontvangen op Zandvoort! 

Wanneer je voor de Dutch Grand Prix 2021 geen tickets toegewezen krijgt blijft je ticket geldig voor de Dutch Grand Prix in 2022. Daarnaast bieden we iedereen die geen ticket toegewezen heeft gekregen in de periode van 23 augustus tot 16 september de mogelijkheid om via de ontvangen e-mail de ticket/order te behouden of een eventuele refund aan te vragen voor de gehele bestelling. Heb je geen e-mail ontvangen? Dan raden we aan om z.s.m. contact op te nemen via WhatsApp onze ticketpartner CM op +31 76 201 2630!

De ticketverdeling heeft plaatsgevonden op gehele orders. Dus tickethouders uit dezelfde order mogen of allemaal wel, of allemaal niet komen. 

Tickets die al op naam staan, worden uiterlijk 23 augustus per mail toegestuurd. Op het ticket staat de naam van de tribune en uiteraard het nummer van de rij en stoel(en). Vanaf maandag 23 augustus is het weer mogelijk om tickets in te zien en op naam te zetten in de MyDGP-omgeving. Om jouw e-tickets te kunnen ontvangen is het verplicht om de gehele bestelling eerst op naam te zetten. 

Als je van de tickets wilt afzien, kun je deze vanaf maandag 23 augustus te koop aanbieden op het officiële resell platform via https://dutchgp.com/resell-platform/

Helaas moeten wij sommige tickethouders mededelen dat de ticket/order als gevolg van de overheidsmaatregelen komt te vervallen. In de periode van 23 augustus tot 16 september bieden we iedereen die geen ticket toegewezen de mogelijkheid aan om via de ontvangen email de ticket/order te behouden of een eventuele refund aan te vragen voor de gehele bestelling. Heb je geen email ontvangen? Dan raden we aan om z.s.m. contact op te nemen via WhatsApp met onze ticketpartner CM.com op +31 76 201 2630.

Zorg dat je goed voorbereid bent voor de Dutch Grand Prix 2021. Lees ruim van te voren de informatie op https://dutchgp.com/dit-is-wat-je-moet-regelen-voor-jouw-bezoek-aan-de-dutch-grand-prix/ aandachtig door!

Sportief Directeur Jan Lammers heeft hierover het volgende gezegd: “De verdeling is niet simpelweg een loting, maar een complexe puzzel. Voorafgaand aan het toewijzen van de beschikbare tickets moeten rekening houden met verschillende variabelen. De General Admission zonder vaste zitplaatsen is niet toegestaan. Ook hebben we geprobeerd zoveel mogelijk groepen en families niet splitsen en moeten we rekening houden met o.a het veiligheids- en mobiliteitsplan rondom Zandvoort, de belangen van lokale ondernemers en uiteraard de Covid-beleidsregels. Uiteindelijk zullen er flink aantal fans niet kunnen komen, en voor hun kunnen we het nu eigenlijk nooit goed doen en dat begrijp ik. Gelukkig is er volgend jaar weer een race, en dan zijn deze fans er vanzelfsprekend zeker wel bij.”

Momenteel zijn we de exacte impact van de aangekondigde maatregelen van de overheid aan het inventariseren. Over de verdeling van tickets kunnen we geen uitspraken doen. We begrijpen de mogelijke impact van de ticketverdeling naar aanleiding van de overheidsmaatregelen en betreuren de situatie. 
 
Voor de groep fans die er helaas niet bij kan zijn, is er de mogelijkheid om ticket(s) door te schuiven naar de Dutch Grand Prix van 2022 of een refund aan te vragen. 
 
Uiterlijk woensdag 18 augustus informeren we onze fans en tickethouders, we adviseren de emailbox in de gaten te houden.

Helaas is het niet mogelijk om vrijwillig je tickets aan te bieden voor de ticketverdeling onder de fans. Momenteel zijn we de exacte impact van de aangekondigde maatregelen van de overheid aan het inventariseren. Op uiterlijk woensdag 18 augustus word je via de email geïnformeerd of je dit jaar de race mee kan maken. Voor de groep fans die er helaas niet bij kan zijn, is er de mogelijkheid om ticket(s) door te schuiven naar de Dutch Grand Prix van 2022 of een refund aan te vragen.

Als je er wel bij mag zijn, maar helaas zelf van de tickets wilt afzien, kun je deze te koop aanbieden op het officiële resell platform!
Let op: Dit platform is momenteel nog offline, maar in de loop van deze week weer beschikbaar.

In de periode van 23 augustus tot 16 september bieden we iedereen die geen ticket toegewezen de mogelijkheid aan om via de ontvangen email de ticket/order te behouden of een eventuele refund aan te vragen voor de gehele bestelling. Heb je geen email ontvangen? Dan raden we aan om z.s.m. contact op te nemen via WhatsApp met onze ticketpartner CM.com op +31 76 201 2630.

Let op: Dit is alleen voor de desbetreffende fans waarvan de tickets komen te vervallen in 2021! 

In de periode van 23 augustus tot 16 september bieden we iedereen die geen ticket toegewezen de mogelijkheid aan om via de ontvangen email de ticket/order te behouden of een eventuele refund aan te vragen voor de gehele bestelling. Heb je geen email ontvangen? Dan raden we aan om z.s.m. contact op te nemen via WhatsApp met onze ticketpartner CM.com op +31 76 201 2630.

Let op: Het is alleen mogelijk om een refund aan te vragen wanneer je ticket voor de Dutch Grand Prix 2021 is komen te vervallen.

Je kunt het bedrag van je ticket/order refund uiterlijk 16 oktober 2021 op je bankrekening terug verwachten.   

Vanaf maandag 23 augustus is het weer mogelijk om tickets in te zien en te personaliseren via de MyDGP-omgeving. 

Helaas zijn er vanuit ons als organisator geen tickets meer verkrijgbaar voor de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix 2021.  
 
Wel is het vanaf maandag 23 augustus mogelijk om (extra) tickets te kopen via het officiële resell platform. Op dit platform verkopen andere racefans hun tickets op een veilige manier door en dit is beschikbaar tot twee weken voor het evenement. Let er wel op dat indien je reeds tickets hebt en voor diezelfde dag een ticket bijkoopt, deze bestellingen niet samengevoegd kunnen worden en dus niet naast elkaar geplaatst kunnen worden op de tribune. Dit is vanwege het grote aantal tickets die verkocht zijn.

Om je tickets voor de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix te ontvangen, moet je ze eerst personaliseren via de MyDGP-omgeving. Het personalisatieproces wordt stap voor stap uitgelegd op deze pagina.

Ja, je kunt tot aan 10 dagen voor het evenement de tickets op naam zetten. Zet de tickets zo snel mogelijk op naam zodat iedereen met wie jij naar de Dutch Grand Prix komt volledig op de hoogte wordt gehouden van het laatste nieuws en toegang krijgt tot de DutchGP Club.

Het op naam zetten van de tickets is verplicht. Alle populaire evenementen hebben helaas te maken met zwarthandel. Om te voorkomen dat onze bezoekers te veel betalen voor een ticket, moeten tickets daarom op naam gezet worden. Daarnaast krijgt iedereen die een ticket op zijn/haar naam heeft staan toegang tot de exclusieve DutchGP Club met heel veel voordelen.

Nee, helaas zijn ticketorders die je op verschillende momenten hebt gekocht niet aan elkaar te koppelen.

Helaas zijn er vanuit ons als organisator geen tickets meer verkrijgbaar voor de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix 2021.  
 
Wel is het vanaf maandag 22 augustus mogelijk om (extra) tickets te kopen via het officiële resell platform. Op dit platform verkopen andere racefans hun tickets op een veilige manier door en dit is beschikbaar tot twee weken voor het evenement. Let er wel op dat indien je reeds tickets hebt en voor diezelfde dag een ticket bijkoopt, deze bestellingen niet samengevoegd kunnen worden en dus niet naast elkaar geplaatst kunnen worden op de tribune. Dit is vanwege het grote aantal tickets die verkocht zijn.

De aangepaste betaaltermijnen voor de 3-jaars tickets zijn:

 • 1e termijn 2022 = begin juni 2021
 • 2e termijn 2022 = eind oktober 2021
 • 3e termijn 2022 = begin januari  2022
 • 1e termijn 2023 = begin april 2022
 • 2e termijn 2023 = eind oktober 2022
 • 3e termijn 2023 = eind januari  2023

 

Uiteraard ontvang je ruim van tevoren bericht per e-mail over deze betaling.

Een persoonlijk omgeving voor tickethouders waarin de tickets kunnen worden ingezien en beheerd. Per e-mail ontvangen alle tickethouders een link om een account aan te maken.

De MyDGP-omgeving is alleen voor tickethouders die hun kaarten hebben aangeschaft voor de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix op de officiële Dutch Grand Prix website en voor iedereen die een ticket op zijn of haar naam heeft staan. Als het niet lukt om in te loggen op je MyDGP-account via Whatsapp contact opnemen met onze ticketpartner CM.com door een bericht te sturen naar +31 762012630. Let op: zij zijn niet telefonisch bereikbaar op dit nummer. De link naar de MyDGP-omgeving is: https://shop.cmtickets.com/dutch-grand-prix/

Ja, het is mogelijk om tussentijds de gegevens op te slaan en deze op een later moment verder in te vullen. Let op: iemand krijgt pas toegang tot de DutchGP Club als alle verplichte velden van deze persoon zijn ingevuld en het proces tussentijds is opgeslagen of afgerond.

 

 

Jouw geslacht en adres kun je zelf aanpassen door in te loggen in de MyDGP omgeving via deze link met het e-mailadres waarmee je ticket op naam is gezet. 
Je kunt je naam, e-mailadres en telefoonnummer gemakkelijk laten wijzigen door de hoofdboeker van het ticket. Diegene kan in de MyDGP-omgeving via ‘Bestellingen’ jouw kaart resetten en opnieuw op naam zetten met de juiste gegevens

Indien je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van de gegevens van een medebezoeker en deze gegevens hebt opgeslagen en afgerond, kan de hij of zij vervolgens de NAW-gegevens zelf aanpassen in de MyDGP omgeving. Let op: dit geldt niet voor de naam en het e-mailadres, dit kan alleen de persoon die de tickets heeft aangeschaft wijzigen.

Je kunt vanaf eind oktober de gegevens van de door jouw aangeschafte tickets wijzigen, en zo aan iemand anders koppelen. Zodra een ticket niet meer op iemands naam staat, zal er voor hem of haar geen toegang meer verleend worden aan de MyDGP-omgeving. De persoon op wie zijn of haar naam het ticket vanaf eind oktober is gekoppeld, krijgt na het personaliseren van het ticket toegang tot de MyDGP-omgeving.

Het aanpassen van de naam en e-mailadres kun je zelf vanaf eind oktober regelen. Mocht dit toch niet lukken dan kan je contact opnemen met onze ticketpartner CM.com via Whatsapp door een bericht te sturen naar +31 762012630. Let op: zij zijn niet telefonisch bereikbaar op dit nummer. 

Wij begrijpen dat je wellicht nu nog niet weet met welk vervoersmiddel je zult afreizen naar Zandvoort. In dit geval kun je de optie ‘Ik weet niet’ aanklikken. Op een later moment zal dit nog wel noodzakelijk zijn om in te vullen, zodat wij je de juiste informatie kunnen toesturen. Deze gegevens dienen bijgewerkt te zijn voordat de tickets verstuurd kunnen worden.

Als er een ticket op iemand zijn of haar naam is gezet, krijgt deze persoon automatisch een e-mail met daarin een link naar het MYDGP-account om deze te activeren. De persoon heeft dan ook direct toegang tot de DutchGP Club.

Als er een ticket op iemand zijn of haar naam is gezet, krijgt deze persoon automatisch een email met daarin een link naar het MYDGP-account om deze te activeren. De persoon heeft dan ook direct toegang tot de DutchGP Club.

Een exclusief programma voor tickethouders van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix. Als lid van de DutchGP Club heb je het recht om als eerste de meest gewilde tickets aan te schaffen voor de volgende edities van de Dutch Grand Prix. Verder ontvang je kortingen op diverse producten, maak je kans op unieke experiences op Circuit Zandvoort en krijg je als eerste toegang tot exclusieve behind the scenes content.

De DutchGP Club is exclusief voor tickethouders van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix. Na het op naam zetten van de tickets krijgen ook de andere tickethouders toegang tot de DutchGP club.

 

Tickets zijn enkel zichtbaar voor degene die de tickets hebben aangeschaft. Indien jouw ticket door iemand anders is aangeschaft, wordt jouw ticket op een later moment zichtbaar. Het ticket blijft in beheer van degene die de ticket(s) heeft aangeschaft, en worden ook naar hem of haar per e-mail verstuurd.

De MyDGP-omgeving is alleen voor tickethouders die hun kaarten hebben aangeschaft voor de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix op de officiële Dutch Grand Prix website en voor iedereen die een ticket op zijn of haar naam heeft staan.

Als het niet lukt om in te loggen op je MyDGP-account kun je contact op nemen met onze ticketpartner via Whatsapp door een bericht te sturen naar +31 762012630. Let op: zij zijn niet telefonisch bereikbaar op dit nummer. 

Indien je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van de gegevens van een medebezoeker en deze gegevens hebt opgeslagen, kan de hij of zij vervolgens zelf de NAW-gegevens aanpassen in de MyDGP omgeving. Let op: dit geldt niet voor de naam en het e-mailadres.

Het aanpassen van de naam en e-mailadres kun je zelf vanaf eind oktober regelen. Mocht dit niet lukken kan je via Whatsapp contact opnemen met onze ticketpartner CM.com door een bericht te sturen naar +31 762012630. Let op: zij zijn niet telefonisch bereikbaar op dit nummer. 

 

Mogelijk is de e-mail in de spambox terecht gekomen. Heb je geen email ontvangen? Stuur dan een e-mail dan naar info@dutchgp.com.

Het resell platform stelt fans, die hun kaarten niet wensen te gebruiken, in staat om deze via een officieel kanaal aan andere fans aan te bieden.

Wanneer je gegevens niet kloppen kan je contact opnemen met onze ticketpartner CM via WhatsApp op +31 762012630. Let op: zij zijn niet telefonisch bereikbaar op dit nummer. Vermeld daarnaast in het bericht ook even jouw ordernummer.

Er zijn diverse buitenlandse resellers die officiële tickets verkopen voor het evenement. De resellers zijn:

 • Motorsport Tickets
 • F1.com
 • Der Touristik
 • Rapido Travel / Top Tours
 • GP Ticketshop
 • BeResor
 • F1 Experiences
 • Grand Prix Events
 • Grand Prix Tickets
 • K-Rejser

Het is strikt verboden om een ticket door te verkopen of aan te bieden op iedere andere commerciële wijze. Het is wel toegestaan tickets over te dragen of door te verkopen aan andere natuurlijke personen (van wie de gegevens online gekoppeld worden aan de kaarten) op voorwaarde dat: 

 • de entreekaarten voor persoonlijk gebruik zijn; 
 • deze doorverkoop nooit geschied tegen een vergoeding hoger dan de gepubliceerde prijs van de entreekaart op www.dutchgp.com, eventueel vermeerderd met handling fee zoals betaald door de ticketeigenaar;
 • en de nieuwe tickethouder, de algemene voorwaarden aanvaardt zoals die gepubliceerd zijn op deze website.
   

Degene die de tickets toegewezen heeft gekregen, is te allen tijde verantwoordelijk voor een correct gebruik van de tickets. Bij (poging tot) doorverkoop of commercieel gebruik in strijd met de voorwaarden van de organisator, is Formula 1 Dutch Grand Prix gerechtigd de betreffende aanvragen/tickets ongeldig te maken. 

De tickets kunnen te koop worden aangeboden via het officiële resell platform.

Klik hier voor een overzicht van alle prijzen. De prijzen zijn berekend inclusief 9% btw. De handling fee is berekend inclusief 21% BTW.

Geen resultaten gevonden gebaseerd op jouw trefwoord.