Tickets Menu

Veelgestelde
vragen.

 • Is het mogelijk om kaarten te kopen via Marktplaats of een vergelijkbare website?

  We raden je ten strengste af om tickets te kopen via ieder ander kanaal dan www.dutchgp.com of de genoemde officiële resellers. Momenteel zijn er nog GEEN resellers aangesteld en is www.dutchgp.com het enige kanaal voor officiële entreekaarten.

  Voor kaarten gekocht via onbekende kanalen (bv. Marktplaats of ticketwebsites) is het onmogelijk te achterhalen of deze kaarten echt zijn. Kaarten kopen boven de vastgestelde prijs door de Dutch GP is ten allen tijde onverstandig, omdat dit niet is toegestaan en daarom zullen deze kaarten door de Dutch GP ongeldig worden verklaard.

  Voor mensen die echt niet van hun kaarten gebruik kunnen maken, zijn er voldoende mogelijkheden om de kaarten op een betrouwbare manier door te verkopen via het Dutch GP resell platform dat in 2020 gelanceerd wordt of aan vrienden en bekenden tegen normale prijs.

 • Mag ik met mijn tribunekaart ook de zone general admission in?

  Vanwege de beperkte capaciteit is het niet mogelijk om met een tribunekaart de general admission zone te betreden. Wel is het mogelijk om de algemene zones te bezoeken, zoals de fanzone.

 • Kan ik een souvenirticket kopen?

  Als je een van de gelukkigen racefans bent met een toegewezen ticket, dan krijg je tijdens de betaling de optie om een souvenirticket aan te schaffen. De kosten per ticket zijn €12,50 incl. btw. Een souvenirticket is een mooi en uniek aandenken aan de race, maar fungeert tegelijkertijd als officieel toegangsbewijs. Je kan ervoor kiezen om het souvenirticket mee te nemen naar het circuit of je digitale e-ticket. De barcode op beide tickets is identiek en kan maar 1x gescand worden. Momenteel werken wij hard aan hoe onze souvenirtickets eruit gaan zien. Wij rekenen erop dat dit een echt collectors item zal worden met coole extra features. In de loop van 2019 hoor je hierover meer van ons.

 • Mijn persoonsgegevens kloppen niet, hoe kan ik dit aanpassen?

  Stuur een mail naar support@cmtickets.com voor het wijzigen van jouw persoonsgegevens. Vermeld in de mail ook even jouw ordernummer.

 • Wanneer ontvang ik mijn tickets?

  Nadat de betaling is afgerond ontvang je een bevestiging per email. Je ontvangt de tickets omstreeks april 2020. Je zult de tickets daarvoor eerst op naam moeten zetten. Meer informatie hierover volgt.

 • Wanneer moet ik de tickets op naam zetten?

  Het op naam zetten van jouw tickets hoeft pas op een later moment. Hierover krijg je later bericht. Houd er rekening mee dat dit in het eerste kwartaal van 2020 zal zijn.

 • Ik wil minder tickets afnemen dan ik nu heb toegewezen gekregen.

  Helaas is het niet mogelijk om het aantal van jouw toegewezen tickets te wijzigen. Je zult de gehele toewijzing moeten afnemen.

 • Ik heb tickets toegewezen gekregen in een andere categorie of op een andere tribune dan dat ik had aangevraagd. Kan dit teruggezet worden?

  De organisatie streeft ernaar om iedere racefan zijn of haar eerste ticketkeuze toe te kennen. Indien jij voor de optie hebt gekozen om je ticketkeuze uit te breiden tijdens jouw aanvraag, dan zal je ook mee loten in de andere categorieën als jouw eerste keuze niet meer beschikbaar is. Dit kan na de toewijzing niet meer gewijzigd worden.

 • Mijn kaarten zijn niet toegewezen, maak ik op een later moment nog kans op tickets?

  Gezien de enorme interesse in de Dutch GP, zal de organisatie zich de komende weken beraden op het beschikbaar maken van extra capaciteit. Dat is uiteraard van heel veel factoren afhankelijk, maar uiteindelijk wil Dutch GP op een verantwoorde manier zoveel mogelijk racefans blij maken.

 • Wanneer gaat het resell platform live?

  De verwachting is begin 2020.

 • Wat is een resell platform?

  Het resell platform stelt fans, die hun kaarten niet wensen te gebruiken in staat om deze via een officieel kanaal aan andere fans aan te bieden. Meer informatie hierover volgt in de loop van 2019.

 • Kan ik mijn toegewezen tickets nog wijzigen?

  Het is niet mogelijk om jouw toegewezen tickets te wijzigen.

 • Wanneer moet ik betalen?

  Indien je kaarten zijn toegewezen, ontvang je op woensdag 24 juli 2019 een betaallink. Vanaf de dag van ontvangst (per email) heb jij 5 werkdagen de tijd om deze betaling te voldoen. De bevestiging en daarmee de betaallink zal 23 juli 2019 naar alle toegewezen aanvragers worden verstuurd via het bij ons bekende emailadres. Houd er dus rekening mee dat je in deze periode de betaling voor de tickets voor de F1 Heineken Dutch Grand Prix moet voldoen. Neem bijvoorbeeld de identifier van je bank mee indien je op vakantie gaat en zorgt dat je vrienden hun Tikkie hebben betaald.

 • Wat zijn General Admission tickets?

  Deze tickets geven je toegang tot de zones rondom het circuit. In tegenstelling tot de andere tickets krijg je hiermee niet een zitplaats op een van de tribunes. Tevens is het niet vanzelfsprekend dat tickets op een tribune toegang geven tot de General Admission zones. Waar deze zones zich bevinden kunt u hier zien.

 • Kan ik mijn tickets na aankoop retourneren, annuleren en/of gerestitueerd krijgen?

  Nadat je jouw tickets hebt betaald, kun je deze tickets niet meer annuleren of retourneren. Vanaf aankoop gelden 100% annuleringskosten. Alleen in het geval van afgelasting gelden mogelijk andere voorwaarden. Raadpleeg hiervoor onze algemene- en boekingsvoorwaarden in de aanvraagportal.

 • Kan ik de betaallink doorsturen?

  Ja, dit is mogelijk. Je kunt de betaallink doorsturen naar iemand anders. Wanneer de betaling is voldaan ontvang jij als aanvrager wel de bevestiging van de tickets en blijf jij als tickethouder van de tickets in het systeem staan.

 • Is er een mogelijkheid om twee aparte aanvragen bij elkaar op een tribune te plaatsen?

  Iedere aanvraag van max 6 tickets op dezelfde tribune en in dezelfde prijscategorie zal bij elkaar zitten, mits de aanvraag als één geheel is ontvangen. Dutch GP kan niet garanderen dat meerdere apart aangevraagde en toegewezen tickets bij elkaar zullen zitten op de tribune.

 • Komt er een officieel resell platform voor kaarten?

  Ja, indien je je toegewezen kaarten onverhoopt niet wenst of kunt gebruiken, kan je deze in 2020 aanbieden via het officiële resell platform van Dutch GP. Meer informatie hierover volgt in de loop van 2019.

 • Wat als ik met mijn groep meerdere aanvragen toegewezen heb gekregen?

  De Dutch GP behandelt iedere aanvraag afzonderlijk en houdt geen rekening met mogelijk dubbel aangevraagde tickets. We hebben vooraf geadviseerd om voor iedere persoon één ticket aan te vragen om zoveel mogelijk racefans de kans te geven om erbij te zijn in 2020.

  Indien je meerdere aanvragen hebt gedaan die zijn toegewezen dan dien je de tickets te betalen. Check de algemene voorwaarden voor de betalingsvoorwaarden. Mocht je geen gebruik willen maken van je kaarten, dan kan je deze aan vrienden of anderen aanbieden tegen de waarde op de kaart. Ken je niemand die een kaart wil kopen, dan kan je de kaart begin 2020 aanbieden op het officiële resale platform van Dutch GP.

 • Wanneer krijg ik mijn tickets?

  De tickets worden naar verwachting tussen februari en april 2020 digitaal of per koerier (in geval je een souvenirticket gekocht hebt) verstuurd. Meer informatie over de exacte datum en wijze waarop verzending plaatsvindt, ontvang je begin 2020.

 • Hoe kan ik een ticket kopen?

  Helaas is het niet mogelijk om op dit moment een ticket aan te vragen/te kopen.

  Alle geregisterde racefans hadden van 25 juni t/m 9 juli 2019 de kans om tickets aan te vragen. De unieke persoonlijke link was eenmaal te verzilveren, waarbij maximaal 6 tickets konden worden aangevraagd. Alle aanvragen binnen de benoemde periode maakten evenveel kans op toewijzing.

  Indien er op een later moment nog tickets beschikbaar komen dan zullen we dit communiceren via onze website.

 • Is het veilig om tickets te kopen via andere verkoop kanalen?

  We verwachten binnenkort een aantal officiële resellers van pakketten & tickets aan te stellen. Deze resellers zullen worden vermeld op onze website.  We raden je aan om geen tickets te kopen via ieder ander kanaal dan www.dutchgp.com en de genoemde officiële resellers. Enkel wanneer je tickets hebt aangevraagd en ontvangen via onze website www.dutchgp.com of een van onze resellers ben je verzekerd van een geldig ticket. Momenteel zijn er nog GEEN resellers aangesteld en is www.dutchgp.com het enige kanaal voor officiële entreekaarten.

 • Mag ik mijn tickets doorverkopen?

  Het is strikt verboden om een ticket door te verkopen of aan te bieden op iedere andere commerciële wijze. Het is wel toegestaan tickets over te dragen of door te verkopen aan andere natuurlijke personen (van wie de gegevens online gekoppeld worden aan de kaarten) op voorwaarde dat:

  -de entreekaarten voor persoonlijk gebruik zijn;
  -deze doorverkoop nooit geschied tegen een vergoeding hoger dan de gepubliceerde prijs van de entreekaart op www.dutchgp.com, eventueel vermeerderd met handling fee zoals betaald door de ticketeigenaar; en
  -de nieuwe tickethouder, de algemene voorwaarden aanvaardt zoals die gepubliceerd zijn op deze website.

  Degene die de tickets toegewezen heeft gekregen, is te allen tijden verantwoordelijk voor een correct gebruik van de tickets. Bij (poging tot) doorverkoop of commercieel gebruik in strijd met de voorwaarden van de organisator, is Formula 1 Dutch Grand Prix gerechtigd de betreffende aanvragen/tickets ongeldig te maken.

 • Komen er op een later moment nog kaarten beschikbaar?

  Mocht het evenement na de aanvraagronde niet uitverkocht zijn, of er komen extra kaarten beschikbaar in een later stadium, dan zullen wij mensen hiervan (en van de manier waarop deze te koop zullen worden aangeboden) middels de mail, de website en de social media kanalen op de hoogte brengen.

 • Zijn de tickets persoonsgebonden/op naam?

  Alle tickets zullen voor versturing op naam gezet moeten worden, dit kan je in de loop van 2020 online doen. Weekend en passe-partout tickets kunnen op elke dag een andere naam hebben.
  Pas hierna zal je, kort voor het evenement, jouw tickets ontvangen. De aankoper blijft ten alle tijden verantwoordelijk voor een correct gebruik van de tickets.

 • Wat is het officiële ticketkanaal?

  www.dutchgp.com (deze website) is het enige officiële ticketplatform waarop kaarten voor de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix worden aangeboden. We raden je aan om geen tickets te kopen via ieder ander kanaal. Enkel wanneer je tickets hebt aangevraagd en ontvangen via onze website ben je verzekerd van een geldig ticket. CM.COM is als Event Supporter van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix als enige bevoegd toegangskaarten aan te bieden in Nederland. Dit geldt ook voor ticket inclusieve pakketten.

 • Wat zijn de tribunes en categorieën?

  De tribunes zijn opgedeeld in verschillende categorieën, te weten;

  • Main straight
  • Goud
  • Zilver I
  • Zilver II
  • Brons I
  • Brons II
  • General Admission

  Als Tribunes gesplitst zijn in meerdere categorieën hebben ze een eigen nummer en/of letter meegekregen. Deze gesplitste Tribunes worden voor de aanvraag en de toewijzing als apart Tribunes beschouwd.

  Klik hier voor een overzicht van de ticket categorieën.

 • Wat zijn de prijzen van de tickets?

  Klik hier voor een overzicht van alle prijzen. De prijzen zijn berekend inclusief 9% btw. De handling fee is berekend inclusief 21% BTW.