Veelgestelde vragen

De meeste tickets voor de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix zijn inmiddels uitverkocht, maar er zijn nog enkele kaarten beschikbaar voor Qualifying Saturday op zaterdag 4 september. Je kunt de beschikbare tickets bekijken op onze ticketpagina.

Het is ook mogelijk om extra tickets bij te kopen via het officiële resell platform. Via dit platform is het mogelijk om op een veilige manier een ticket te kopen van een andere race-fan. Naast de originele prijs van het ticket wordt er €10,00 administratiekosten in rekening gebracht. Na de betaling van het bedrag ben jij automatisch de eigenaar van het ticket. Klik hier om naar het resell platform te gaan. 

Let er wel op dat indien je reeds tickets hebt en voor diezelfde dag een ticket bijkoopt, deze bestellingen niet samengevoegd kunnen worden en dus niet naast elkaar geplaatst kunnen worden op de tribune. Dit is vanwege het grote aantal tickets die verkocht zijn. 

Op het officiële resell platform worden op een veilige manier tickets voor de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix aangeboden van andere race-fans. Je kunt gebruiken maken van het resell platform tot twee weken voor het evenement. 

Wanneer je tickets hebt kunnen bemachtigen via de Dutch Grand Prix in 2021, maar je hier toch geen gebruik van wilt maken dan kun je via het officiële resell platform deze op een veilige manier aan andere race-fans aanbieden. Je kan jouw ticket(s) altijd weer uit de verkoop halen, totdat een andere race-fan jouw ticket(s) heeft gekocht. Na verkoop ontvang je binnen 10 werkdagen het aankoopbedrag minus €10,00 administratiekosten per ticket retour.

Als jouw ticket wordt verkocht dan ontvang je automatisch een notificatie per e-mail. Het aankoopbedrag minus €10,00 administratiekosten wordt vervolgens binnen 10 werkdagen overgemaakt.

Nee, souvenir tickets kunnen niet worden verkocht via het resell platform. Jouw souvenir ticket komt automatisch te vervallen na de verkoop van jouw ticket(s).

Je kan jouw ticket altijd weer uit de verkoop halen, totdat een andere race-fan jouw ticket heeft gekocht. Via de button ‘Resell’ in jouw MYDGP-account kan je de tickets eventueel terugtrekken.

Geen resultaten gevonden gebaseerd op jouw trefwoord.