Veelgestelde vragen

Op dit moment is het niet mogelijk om de tickets aan te bieden op het resell platform. Eind maart 2023 zal het resell platform openen.

Wanneer je tickets hebt kunnen bemachtigen via de Dutch Grand Prix in 2023, maar je hier toch geen gebruik van wilt maken dan kun je via het officiële resell platform deze op een veilige manier aan andere race-fans aanbieden. Je kan jouw ticket(s) altijd weer uit de verkoop halen, totdat een andere race-fan jouw ticket(s) heeft gekocht. Na verkoop ontvang je binnen 10 werkdagen het aankoopbedrag minus €10,00 administratiekosten per ticket retour.

Let op: het is niet mogelijk om eerder aangeschafte tickets op het resell platform opnieuw aan te bieden op het resell platform.

Als jouw ticket wordt verkocht dan ontvang je automatisch een notificatie per e-mail. Het aankoopbedrag minus €10,00 administratiekosten wordt vervolgens binnen 10 werkdagen overgemaakt.

Je kan jouw ticket altijd weer uit de verkoop halen, totdat een andere race-fan jouw ticket heeft gekocht. Via de button ‘Resell’ in jouw MYDGP-account kan je de tickets eventueel terugtrekken.

Geen resultaten gevonden gebaseerd op jouw trefwoord.