Veelgestelde vragen

Filteren op

Het huishoudelijk reglement voor de Official 538 Dutch Grand Prix Village is hier terug te vinden.

Je kunt contact opnemen met de organisatie via het volgende e-mail adres: village@dutchgp.com.

Voor de bezoekers van de Dutch GP Village is er op donderdag 30 april en maandag 4 mei een kiss & ride optie. Alle overige informatie over bereikbaarheid volgt op een later moment.

Alle tickethouders met tickets voor de Dutch GP Village ontvangen automatisch bericht wanneer de tickets op naam gezet moeten worden. Dit is verplicht. Houd er rekening mee dat een passe partout ticket in het campingpakket op slechts één naam kan worden gezet.

Stuur een mail naar village@dutchgp.com voor het wijzigen van jouw persoonsgegevens. Vermeld in de mail ook even je ordernummer.

Helaas is de Dutch GP Village niet goed toegankelijk voor minder valide gasten. Mocht je meer informatie willen, neem dan even contact op met de organisatie via village@dutchgp.com, zodat we samen kunnen bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Je kunt voor vragen met betrekking tot de Dutch GP Village contact opnemen met de organisatie via het volgende e-mail adres: village@dutchgp.com. Voor algemene vragen over de Dutch Grand Prix kun je contact opnemen met info@dutchgp.com.

Nee, er mogen helaas geen huisdieren worden meegenomen. 

Kleine draagbare speakers met een maximaal vermogen van 30 Watt op batterijen zijn toegestaan. Het produceren van geluid is alleen toegestaan tussen 08.00 uur en 23.00 uur.  

Het is niet toegestaan om de volgende voorwerpen mee te nemen naar de Official 538 Dutch Grand Prix Village: drugs, wapens, messen, drones, laserpennen, vuurwerk, gas- en olielampen, grote gasflessen, kaarsen, fakkels, glaswerk, aggregaten en barbecues. Als je twijfelt over bepaalde voorwerpen kun je contact opnemen met village@dutchgp.com.

Om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken, mag je natuurlijk eigen spullen meenemen. Hou er wel rekening mee dat je ongeveer 2,5 km moet lopen met je spullen (behalve wanneer je gebruik maakt van de exclusieve opties op donderdag 30 april en maandag 4 mei!). Je mag een kleine opvouwbare paraplu meenemen, mits deze geen scherpe punt heeft. Opvouwbare selfie-sticks, of een stok voor je GoPro zijn ook toegestaan, mits ze niet langer zijn dan 1m.

Let op: de toegangspoortjes van de Dutch GP Village zijn 90cm breed, dus je kunt geen spullen meenemen die breder zijn dan 90 cm!

Barbecues, gasstelletjes en open vuur zijn niet toegestaan. Er zijn voldoende foodtrucks op het terrein aanwezig om elke trek te overwinnen 

Het is toegestaan om eigen eten en drinken mee te nemen naar de kampeergronden van de Dutch GP Village. Wanneer je drinken mee wilt nemen geldt er wel een limiet. Je mag maximaal 4,5 liter frisdrank/ drank met minder dan 14,5% alcohol meenemen. Sterke drank is niet toegestaan. Alle drank moet geseald zijn en verpakt in de originele verpakking. Glaswerk is verboden!

Er is op de Dutch GP Village geen openbaar Wifi-netwerk aanwezig.  

Alle accommodaties hebben stroom, met uitzondering van de Beatle. Voor de gasten die een Beatle geboekt hebben, is er een kluisje beschikbaar met stroom. Hier kun je je telefoon (en eventueel laptop) opladen. Bij de douches zijn stopcontacten aanwezig die geschikt zijn voor stijltangen, föhns en scheerapparaten. 

Alle accommodaties op de Dutch GP Village zijn voorzien van een slot. Alleen voor de gasten die een Beatle hebben geboekt zijn er kluisjes beschikbaar. We adviseren je om je waardevolle bezittingen thuis te laten of bij je te houden.  

Op de Dutch GP Village is er 24 uur per dag beveiliging aanwezig. 

Op de Dutch GP Village is er 24 uur per dag een EHBO post aanwezig om eerste hulp te verlenen.  

Op de Dutch GP Village zijn toiletten en warme douches aanwezig. Hier kun je gratis gebruik van maken 

De Official 538 Dutch Grand Prix Village is gevestigd aan de Duintjesveldweg in Zandvoort.  

Ja, alle mensen moeten zich kunnen identificeren en bereid zijn fouillering te ondergaan bij het betreden van de Dutch GP Village. De naam op het identiteitsbewijs moet overeenkomen met de naam die aan het arrangement gekoppeld is.

Er wordt geen minimum leeftijd gehanteerd voor een verblijf op de Official 538 Dutch Grand Prix Village. Bezoekers onder de 16 jaar moeten wel onder begeleiding van een volwassene zijn. Voor het zelfstandig bezoeken van de Dutch GP Village en de Dutch Grand Prix is de minimum leeftijd 16 jaar. De minimum leeftijd om tickets te kunnen kopen is 18 jaar.

Inchecken kan bij de receptie. De openingstijden zijn als volgt: 

Donderdag 30 april 12.00 – 22.00 uur
Vrijdag 1 mei 08.00 – 22.00 uur
Zaterdag 2 mei 08.00 – 14.00 uur

 

De Official 538 Dutch Grand Prix Village gaat open op donderdag 30 april om 12.00 uur, en sluit op maandag 4 mei om 12.00 uur. 

Als je meerdere dagen naar de F1 Heineken Dutch Grand Prix komt, zijn er meerdere opties om in de buurt te overnachten. Een slaapplek in de official 538 Dutch Grand Prix Village kan alleen in combinatie met passe-partouts tickets. Bekijk hier de mogelijkheden. Het is ook mogelijk een hotel te boeken via Hotels 4 Hope. Bekijk hier alle hotels. Daarnaast komt er ook een kampeermogelijkheid voor fans die al een ticket hebben gekocht. Meer informatie over deze camping volgt later.