Veelgestelde vragen

Als organisator zijn we afhankelijk van de regels en voorwaarden die de landelijke overheid aan ons als organisatie en jou als fan stelt. De nieuwe maatregelen gelden tot en met 13 augustus en treffen vooral de festivals en in mindere mate de sportevenementen. We gaan er vanuit dat de maatregelen van de overheid het gewenste effect hebben en na 13 augustus kunnen worden losgelaten voor professioneel georganiseerde evenementen. Zodoende bereiden we ons op dit moment voor op de terugkeer van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix op basis van volledige capaciteit.

Wij gaan er voorlopig vanuit dat we de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix met alle tickethouders kunnen organiseren. Wij zullen in overleg met de overheden verschillende scenario’s met bijbehorende maatregelen uitwerken en mocht de situatie daarom vragen deze scenario’s extern communiceren. We gaan momenteel niet in op deze scenario’s en gaan ervan uit dat we het evenement met alle tickethouders kunnen organiseren. 

Indien het landelijk wordt bepaald dat je bijvoorbeeld een negatief testresultaat of een vaccinatiebewijs moet laten zien dan zullen we dit tijdig communiceren richting alle fans. Voor meer informatie over de huidige regelgeving rondom grootschalige evenementen check dan de website van de Rijksoverheid via https://www.rijksoverheid.nl/. 

Zeker, je kunt momenteel arrangementen boeken op onze camping pal naast het circuit voor de ultieme Formule 1 beleving, de Official 538 Dutch Grand Prix Village. Je vindt alle informatie over de camping en de beschikbare accommodaties op https://dutchgp.com/village/

Op het hele evenemententerrein zijn verschillende cateringplekken en toiletten aanwezig. Uiteraard is er over het gehele terrein EHBO beschikbaar. Ook vind je diverse merchandise stands en verwelkomen we je graag in de fanzone. Meer informatie over het programma en de faciliteiten volgt in de aanloop naar september. 

Alle entreetickets geven toegang tot het evenemententerrein inclusief festivalzone. Je kunt de hele dag genieten van veel race evenementen en entertainment op het terrein. Het programma is nog niet definitief bekend. Meer informatie over het evenement en het programma volgt in aanloop naar september. Zodra de details bekend zijn zullen we dit communiceren naar alle tickethouders. Houd hiervoor ook onze website en social mediakanalen in de gaten! 

Op dit momenten zijn er vanuit ons als organisatie geen kaarten meer beschikbaar. Via het officiële resell platform kunnen ticketkopers hun tickets direct aan andere racefans in binnen- en buitenland aanbieden. Check nu het officiële resell platform om te zien welke tickets er aangeboden worden!

Naast de bekende Dutch GP kanalen, zijn er in Nederland mogelijk ook kaarten beschikbaar bij onze exclusieve reseller Verstappen Travel (www.verstappentravel.nl).

Wij gaan er voorlopig vanuit dat we de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix met alle tickethouders kunnen organiseren. Mocht dit te zijner tijd niet mogelijk zijn, zullen wij dit communiceren aan onze tickethouders. Wij zullen in overleg met de overheden verschillende scenario’s met bijbehorende maatregelen uitwerken, maar we gaan er voorlopig van uit dat we het evenement met alle tickethouders kunnen organiseren.

Nee, refunds konden, ongeacht de nieuwe datum, worden aangevraagd tijdens de officiële refundperiode van 2 tot en met 29 juni 2020. Mocht je écht niet kunnen op de nieuwe datum, dan kan je jouw ticket(s) aanbieden op het officiële resell platform van Dutch Grand Prix.

Mocht je echt niet kunnen op de nieuwe datum van de Grand Prix dan kan je jouw ticket(s) aanbieden op het officiële resell platform van Dutch Grand Prix. Op dit platform kunnen tickets direct aangeboden worden aan andere racefans in binnen- en buitenland.

We gaan ervan uit dat de Dutch Grand Prix zoals gepland in 2021 doorgaat. Mocht dit toch niet het geval zijn, dan hebben ticketkopers wederom de mogelijkheid om ervoor te kiezen om hun ticket te behouden (nu voor 2022) of alsnog een refund aan te vragen.

Het is niet toegestaan om professionele film- foto- of geluidsapparatuur of drones (zowel op de grond als in de lucht) mee te nemen naar de Dutch Grand Prix.  Om foto’s en video’s te maken is het toegestaan om een smartphone, een kleine digitale compact camera, of een GoPro camera mee te nemen.  

Het meenemen van een (opvrouwbare) kruk of stoel is niet toegestaan op het terrein vanwege de steile hellingen in de General Admission en de beperkte capaciteit. 
 Het is niet toegestaan de volgende zaken mee te nemen naar het evenemententerrein: tassen groter dan een A4-formaat en dikker dan 10 cm, soft- of harddrugs, lachgas, glaswerk, slag-, stoot- of vuurwapens, of op wapens gelijkende of aanstootgevende voorwerpen, vlaggen met een stok langer dan een meter, spuitbussen (m.u.v. zonnebrandcrème, deo en parfum), gasstellen en (wegwerp)barbecues, paraplu’s (wij adviseren als voorzorg om poncho’s mee te nemen), muziekinstrumenten, geluidsdragers en toeters of vergelijkbare items, vuurwerk of fakkels, provocerende uitingen op kleding, koelboxen, (opvouwbare) stoeltjes en krukjes, alle items die te groot zijn om onder een tribunestoel te kunnen plaatsen, huisdieren (m.u.v. hulphonden), rolschaatsen, skeelers, skateboards, hoverboards, stepjes, fietsen, (brom) scooters, reclamemateriaal zoals flyers, folders, spandoeken (tenzij goedgekeurd en met toestemming door de organisatie), professionele film- foto- of geluidsapparatuur (tenzij goedgekeurd en met accreditatie voorzien door de organisatie), selfiesticks, drones (zowel op de grond als in de lucht).  

Alle afgenomen items worden weggegooid in de daarvoor speciaal aanwezige afvalcontainers en niet in bewaring genomen.

Ook kinderwagens en (opvouwbare) buggy's zijn helaas niet toegestaan. 

Een uitgebreide lijst van wat wel en niet is toegestaan om mee te nemen is terug te vinden in de huisregels van Circuit Zandvoort.

Geen resultaten gevonden gebaseerd op jouw trefwoord.