Veelgestelde vragen

Als organisator zijn we afhankelijk van de regels en voorwaarden die de landelijke overheid aan ons als organisatie en jou als fan stelt. De nieuwe maatregelen gelden tot en met 13 augustus en treffen vooral de festivals en in mindere mate de sportevenementen. We gaan er vanuit dat de maatregelen van de overheid het gewenste effect hebben en na 13 augustus kunnen worden losgelaten voor professioneel georganiseerde evenementen. Zodoende bereiden we ons op dit moment voor op de terugkeer van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix op basis van volledige capaciteit.

Wij gaan er voorlopig vanuit dat we de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix met alle tickethouders kunnen organiseren. Wij zullen in overleg met de overheden verschillende scenario’s met bijbehorende maatregelen uitwerken en mocht de situatie daarom vragen deze scenario’s extern communiceren. We gaan momenteel niet in op deze scenario’s en gaan ervan uit dat we het evenement met alle tickethouders kunnen organiseren. 

Indien het landelijk wordt bepaald dat je bijvoorbeeld een negatief testresultaat of een vaccinatiebewijs moet laten zien dan zullen we dit tijdig communiceren richting alle fans. Voor meer informatie over de huidige regelgeving rondom grootschalige evenementen check dan de website van de Rijksoverheid via https://www.rijksoverheid.nl/. 

Geen resultaten gevonden gebaseerd op jouw trefwoord.