Veelgestelde vragen

De huisregels van de Official 538 Dutch Grand Prix Village vind je hier!

Je kunt voor vragen met betrekking tot de 538 Village contact opnemen met de organisatie via het volgende e-mail adres: village@dutchgp.com. Voor algemene vragen over de Dutch Grand Prix kun je contact opnemen met info@dutchgp.com

Mocht je meer informatie willen, neem dan even contact op met de organisatie via village@dutchgp.com zodat we samen kunnen bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Je kunt contact opnemen met de organisatie via het volgende e-mail adres: village@dutchgp.com.

Nee, er mogen helaas geen huisdieren worden meegenomen (m.u.v. hulphonden).

Kleine draagbare speakers met een maximaal vermogen van 30 Watt op batterijen zijn toegestaan, mits er geen overlast ontstaat voor andere gasten. Het produceren van geluid is alleen toegestaan tussen 08.00 uur en 23.00 uur.

Het is niet toegestaan de volgende zaken mee te nemen naar de 538 Village:    

soft- of harddrugs, lachgas, glaswerk, messen, laserpennen, slag-, stoot- of vuurwapens, of op wapens gelijkende of aanstootgevende voorwerpen, aggregaten, gas- en olielampen, gasflessen, gasstellen en (wegwerp)barbecues, spuitbussen (m.u.v. zonnebrandcrème, deo en parfum), kaarsen, paraplu’s (wij adviseren als voorzorg om poncho’s mee te nemen), muziekinstrumenten, toeters of vergelijkbare items, vuurwerk of fakkels, provocerende uitingen op kleding, huisdieren (m.u.v. hulphonden), reclamemateriaal zoals flyers, folders, spandoeken (tenzij goedgekeurd en met toestemming door de organisatie), professionele film- foto- of geluidsapparatuur (tenzij goedgekeurd en met accreditatie voorzien door de organisatie), drones (zowel op de grond als in de lucht).   

  Je mag wel een kleine opvouwbare paraplu meenemen, mits deze geen scherpe punt heeft. Opvouwbare selfie-sticks, of een stok voor je GoPro zijn ook toegestaan, mits ze niet langer zijn dan 1m.  

Als je twijfelt over bepaalde voorwerpen kun je contact opnemen met village@dutchgp.

Om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken, mag je natuurlijk eigen spullen meenemen. Hou er wel rekening mee dat je ongeveer 2,5 km moet lopen met je spullen als je op vrijdag of zaterdag incheckt. Op donderdag 2 september is er een speciale Kiss & Ride. Zo kun je je dichtbij de 538 Village laten afzetten. Op maandag 6 september is de Kiss & Ride ook beschikbaar om je weer op te laten halen. Indien je op andere dagen aankomt en vertrekt, dien je gebruik te maken van het reguliere vervoersaanbod.

Voor verzoeken met betrekking tot je plaats op de camping kun je contact opnemen met village@dutchgp.com.

Op de Bring-your-own plek heb je 7,5 m² kampeerruimte per persoon (dus voor 2 personen 15 m², voor 3 personen 22,5 m², voor 4 personen 30 m² etcetera)

De afmetingen van de kampeerplekken zijn als volgt:

  • Voor 1 persoon: 3 x 2,5 meter (b x l)
  • Voor 2 personen: 3 x 5 meter (b x l)
  • Voor 3 personen: 3 x 7,5 meter (b x l)
  • Voor 4 personen: 6 x 5 meter (b x l)
  • Voor 5 personen: 6 x 6,25 meter (b x l)
  • Voor 6 personen: 6 x 7,5 meter (b x l)
  • Voor 7 personen: 6 x 8,75 meter (b x l)
  • Voor 8 personen: 6 x 10 meter (b x l)

Neem dus kampeermaterialen mee die binnen deze ruimte passen.

Wil je graag naast familie, vrienden of kennissen staan die ook een plek op de 538 Village hebben geboekt? Geef dit verzoek dan zo snel mogelijk aan ons door via village@dutchgp.com.

Op het horecaplein is een klein assortiment aan praktische artikelen verkrijgbaar (tandenborstel, tandpasta, gel, shampoo etc.).

Er worden geen rookwaren verkocht op de 538 Village.

Op het horecaplein van de 538 Village is een gevarieerd aanbod aan food en dranken aanwezig.

Openingstijden horecaplein:

Donderdag 1 september:                      12.00 - 23.30 uur

Vrijdag 2 t/m zondag 5 september:       07.00 - 23.30 uur

Maandag 6 september:                        07.00 - 12.00 uur

BBQ’s, gasstelletjes en open vuur zijn niet toegestaan.

Het is toegestaan om eigen eten en drinken mee te nemen naar de kampeergronden van de 538 Village. Wanneer je drinken mee wilt nemen geldt er wel een limiet. Je mag maximaal 4,5 liter frisdrank en drank met minder dan 14,5% alcohol meenemen. Sterke drank is niet toegestaan. Alle drank moet geseald zijn en verpakt in de originele verpakking. Glaswerk is verboden!

Er is op de 538 Village geen openbaar WIFI netwerk aanwezig.

Betalen op de 538 Village kan alleen cashless.

De kampeerplaatsen en accommodaties zijn niet standaard voorzien van stroom. Bij de vooropgezette accommodaties (m.u.v. de Official 538 Dutch Grand Prix tent) kun je stroom bijboeken. Dit wordt als optie aangeboden wanneer je een vooropgezette accommodatie op de 538 Village boekt. De kosten van een stroomaansluiting bedragen € 50,- voor je gehele verblijf.

Bij de douches zijn stopcontacten aanwezig die geschikt zijn voor stijltangen, föhns en scheerapparaten.

Bij de receptie zijn powerbanks te huur voor €5,-. Hiervoor dient een CASH borg betaald te worden van €10,- die u bij inlevering van de powerbank retour krijgt.

Op de 538 Village zijn (tegen betaling) lockers aanwezig. Om er zeker van te zijn dat je een locker hebt, kun je deze het beste vooraf reserveren. Dit wordt als optie aangeboden wanneer je een verblijf op de 538 Village boekt. De kosten van een locker bedragen € 25,- voor je gehele verblijf.

De afmetingen van de locker zijn 25 x 30 x 45 cm.

Op de 538 Village is 24 uur per dag beveiliging aanwezig.

Op de 538 Village is 24 uur per dag een EHBO post aanwezig om eerste hulp te verlenen.

Op de 538 Village zijn toiletten en warme douches aanwezig. Hier kun je gratis gebruik van maken.

Voor de bezoekers van de 538 Village zijn er op donderdag 2 september en maandag 6 september exclusieve vervoersopties beschikbaar. Op donderdag 2 september is er een speciale Kiss & Ride. Zo kun je je dichtbij de 538 Village laten afzetten. Op maandag 6 september is de Kiss & Ride ook beschikbaar om je weer op te laten halen. Indien je op andere dagen aankomt en vertrekt, dien je gebruik te maken van het reguliere vervoersaanbod.

De Official 538 Dutch Grand Prix Village is gevestigd aan de Duintjesveldweg in Zandvoort.

Ja, alle mensen moeten zich kunnen identificeren en bereid zijn fouillering te ondergaan bij het betreden van de 538 Village. De naam op het identiteitsbewijs moet overeenkomen met de naam die aan het arrangement gekoppeld is.

Alle tickethouders met tickets voor de 538 Village ontvangen automatisch bericht wanneer de tickets op naam gezet moeten worden. Dit is verplicht. Houd er rekening mee dat een passe-partout ticket in het arrangement op slechts één naam kan worden gezet.

Voor het wijzigen van je persoonsgegevens kan je contact opnemen met onze ticketpartner CM.com via WhatsApp op +31 762012630. Let op: zij zijn niet telefonisch bereikbaar op dit nummer. Vermeld hierbij ook even je ordernummer.

Nadat je jouw arrangement hebt betaald, kun je deze niet meer annuleren of retourneren. Vanaf aankoop gelden 100% annuleringskosten. Alleen in het geval van afgelasting gelden mogelijk andere voorwaarden. Raadpleeg hiervoor de Algemene Voorwaarden van de 538 Village.

Vanaf begin 2020 kunnen tickets voor de Dutch Grand Prix en de 538 Village gepersonaliseerd worden, gedurende dit proces kunnen de persoonsgegevens van de tickethouders aangepast worden. Na personalisatie worden de tickets verstuurd naar de persoon die de bevestiging van de order heeft ontvangen. Wil je na de personalisatie nog iets wijzigen aan je boeking op de Village? Neem dan contact op met village@dutchgp.com.

Dat kan zolang er arrangementen beschikbaar zijn.

Er wordt geen minimum leeftijd gehanteerd voor een verblijf op de Official 538 Dutch Grand Prix Village. Voor het zelfstandig bezoeken van de 538 Village en de Dutch Grand Prix is de minimum leeftijd 18 jaar. Bezoekers onder de 18 jaar moeten onder begeleiding van een volwassene zijn.

Inchecken kan bij de receptie. De openingstijden zijn als volgt:

Donderdag 2 september           12.00 – 22.00 uur

Vrijdag 3 september                 08.00 – 22.00 uur

Zaterdag 4 september              08.00 – 14.00 uur

De Official 538 Dutch Grand Prix Village gaat open op donderdag 2 september om 12.00 uur, en sluit op maandag 6 september om 12.00 uur.

Geen resultaten gevonden gebaseerd op jouw trefwoord.