Tickets Menu

Veelgestelde
vragen.

 • Kan ik mijn tickets in termijnen betalen?

  Ja het is mogelijk om je tickets in termijnen te betalen. Tickets voor 2020 kunnen in 3 termijnen betaald worden en tickets voor 3 jaar in 9 termijnen. Alle details over het gespreid betalen vind je terug in onze algemene voorwaarden.

 • Kan iemand anders mijn betaling voldoen?

  Indien je vanwege vakantie of andere omstandigheden de betaling niet kan voltooien, dan is het mogelijk om de betaallink naar iemand anders per email door te sturen. Je blijft daarmee wel de eigenaar van de tickets. Houd er wel rekening mee dat de betaling voor de gestelde deadline voltooid is.

 • Kan ik mijn tickets op een later moment betalen?

  Na ontvangst van de betaallink heb je 5 werkdagen de tijd om deze te voldoen. De betaallinks zullen op woensdag 24 juli 2019 verstuurd worden. Het is mogelijk om het bedrag in termijnen te betalen. Meer informatie vind je in de algemene voorwaarden via https://static.ticketflow.eu/legal/cmtickets_gebruikers_overeenkomst_v1.1.pdf.  Het is niet mogelijk om je tickets op een later moment te betalen.

 • Wat gebeurt er als ik niet betaal?

  Als je een definitieve aanvraag hebt gedaan, dan moet je de tickets betalen als deze worden toegewezen binnen de betaaltermijn van 5 werkdagen. Het is niet mogelijk op een andere manier te betalen dan via de betaallink. Indien je niet aan deze verplichting voldoet, dan kom je helaas niet de gesloten overeenkomst met de organisatie na. Hierdoor heeft de organisatie het recht om de betaling van rechtswege af te dwingen.

 • Wat gebeurt er als ik niet betaal?

  Als je een definitieve aanvraag hebt gedaan, dan moet je de tickets betalen als deze worden toegewezen binnen de betaaltermijn van 5 werkdagen. Het is niet mogelijk op een andere manier te betalen dan via de betaallink. Indien je niet aan deze verplichting voldoet, dan kom je helaas niet de gesloten overeenkomst met de organisatie na. Hierdoor heeft de organisatie het recht om de betaling van rechtswege af te dwingen.