Tickets Menu

Veelgestelde
vragen.

 • Kan ik met de trein naar Zandvoort komen?

  Ja dat kan. Meer informatie hierover zullen wij persoonlijk met tickethouders delen.

 • Kan ik een parkeerkaart kopen?

  Er worden diverse P+R terreinen gecreëerd waar de racefans kunnen parkeren. Deze terreinen bevinden zich op afstand van het circuit. Tussen het circuit en de parkeerplaats rijden shuttlebussen om de racefans van en naar het circuit te verplaatsen. Hier is een parkeerkaart voor nodig. Deze zijn op een later moment te koop. Hier ontvangen de tickethouders per email bericht over.

 • Waar vindt de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix 2020 plaats?

  Circuit Zandvoort, Burgemeester van Alphenstraat 108, 2041 KP Zandvoort.

 • Kan ik ergens mijn fiets parkeren?

  In Zandvoort zijn verschillende mogelijkheden om je fiets te parkeren. Rondom Circuit Zandvoort zijn speciaal ingerichte fietsparkeerplaatsen. De exacte locaties worden later gepubliceerd.

 • Hoe kom ik van het station Zandvoort naar het circuit?

  Vanaf station Zandvoort loop je binnen een kleine kilometer naar het circuit. De fiets meenemen in de trein is niet toegestaan vanwege de verwachte drukte.

 • Zijn er elektrische laadpalen beschikbaar op de parkeerplaatsen?

  Aangezien wij veel bezoekers verwachten die op verschillende parkeerterreinen parkeren, kunnen wij geen elektrische oplaadpunten voorzien. Houd hier dus rekening mee in je reis van en naar het circuit.

 • Waar kan ik parkeren?

  Parkeren in Zandvoort en omgeving is niet mogelijk. Parkeren kan alleen op afstand. Gedetailleerde informatie over parkeren op afstand volgt op een later moment. We bieden in ieder geval mogelijkheden voor zogenaamde Park & Bike (parkeren op afstand en het vervolg met een eigen fiets, leen- of huurfiets) of de traditionele Park & Ride (parkeren en shuttle bus).

 • Hoe kan ik het beste naar Circuit Zandvoort komen?

  De F1 Heineken Dutch Grand Prix 2020 is het beste te bereiken te voet, met de fiets (eventueel in combinatie met parkeren op afstand) of met de trein. In samenwerking met de NS wordt de trein het meest aantrekkelijke vervoersmiddel om af te reizen Circuit Zandvoort. Na toewijzing van je tickets ontvang je van ons nadere informatie én aanbiedingen voor verblijfs- en reismogelijkheden.