Veelgestelde vragen

Filteren op

De verkochte Park&Bike-tickets blijven niet geldig op de nieuwe datum van de Dutch Grand Prix. Alle bestellingen zullen worden geannuleerd en het volledig betaalde bedrag zal worden terugbetaald. Hierover zal onze leverancier van de Park&Bike-tickets Mobian contact opnemen met de betreffende klanten via de mail. Binnen twee weken na dit mailcontact zal het bedrag worden teruggestort op de betreffende bankrekening.

Alle verkochte bustickets blijven geldig voor de Dutch Grand Prix van 2021. Hiervoor hoeven klanten niks te doen. Mochten klanten onverhoopt geen gebruik kunnen maken van hun ticket(s) voor de Dutch Grand Prix, is het ook mogelijk om de aangeschafte busticket(s) in te wisselen voor een voucher van dezelfde waarde als de aangeschafte busticket(s). Deze voucher kan per mail aangevraagd worden bij Event Travel via info@eventtravel.nl. Ook is het mogelijk om de busreis voor de Dutch Grand Prix 2021 volledig te annuleren en het betaalde bedrag terug te vragen. Dit kan wederom via info@eventtravel.nl.

Alle verkochte treintickets blijven ook geldig voor de Dutch Grand Prix van 2021. De NS zal desbetreffende klanten de optie bieden om de aangeschafte treinticket(s) mee te nemen naar volgend jaar of hun geld terug te vragen. De NS zal hierover contact opnemen met de betreffende klanten via de mail.

Alle verkochte Park&Rike-tickets (met de daaraan gekoppelde pendelbustickets) komen te vervallen voor de nieuwe datum van de Dutch Grand Prix. Alle bestellingen zullen worden geannuleerd en het volledig betaalde bedrag zal worden teruggestort op de betreffende bankrekening. Hierover zal contact met desbetreffende klanten worden opgenomen.