Veelgestelde vragen

Filteren op

Zonder vrijwilligers geen evenement! Het vrijwilligersmanagement voor de F1 Heineken Dutch Grand Prix in Zandvoort wordt verzorgd door EventMakers, hét landelijke platform voor vrijwilligers in sportevenementen. Wil jij je opgeven? Klik dan hier.

Een aantal weken voor het evenement kunnen tickets voor de Dutch GP gepersonaliseerd worden, gedurende dit proces kunnen de persoonsgegevens van de tickethouders aangepast worden. Na personalisatie worden de tickets verstuurd naar de persoon die de bevestiging van de order heeft ontvangen.

Voor het zelfstandig bezoeken van het evenement is de minimum leeftijd 16 jaar. De minimum leeftijd om tickets te kunnen kopen is 18 jaar.

We proberen alle tribuneplekken op Circuit Zandvoort te voorzien van TV-schermen, zodat de race ten alle tijden te volgen is. Voor de duinen geldt dat helaas niet voor alle plekken.

Ja alle mensen moeten zich kunnen identificeren en bereid zijn fouillering te ondergaan bij betreden van het evenementen terrein. De naam op het identiteitsbewijs moet overeenkomen met de naam die aan de ticket gekoppeld is.

Het is niet toegestaan om eigen eten en drinken mee te nemen naar het evenement. Er zijn voldoende cateringfaciliteiten op het terrein. Indien je een strikt dieet volgt is het toegestaan om eigen eten/drinken mee te nemen. Neem in dit geval wel een document mee waarmee je dit kunt aantonen. Dit om misverstanden bij de bewaking bij aan de deur te voorkomen.

De FOM heeft de kalender van de Formule 1 in 2020 bekend gemaakt. De F1 Heineken Dutch Grand Prix vindt plaats op 3 mei 2020.