Veelgestelde vragen

Filteren op

Door de wereldwijde verspreiding van het coronavirus (COVID-19) is de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix, zoals bekend, uitgesteld. De organisatie van de Dutch Grand Prix, heeft in samenspraak met de Formula One Management, moeten concluderen dat het niet meer mogelijk is om dit jaar nog een race met publiek te kunnen houden. Er is daarom besloten om de race definitief uit te stellen naar 2021.

Een exclusief programma voor tickethouders van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix. Als lid van de DutchGP Club heb je het recht om als eerste de meest gewilde tickets aan te schaffen voor de volgende edities van de Dutch Grand Prix. Verder ontvang je kortingen op diverse producten, maak je kans op unieke experiences op Circuit Zandvoort en krijg je als eerste toegang tot exclusieve behind the scenes content.

De DutchGP Club is exclusief voor tickethouders van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix. Na het op naam zetten van de tickets krijgen ook de andere tickethouders toegang tot de DutchGP club.

 

Als tickethouder heb je een persoonlijke kortingscode ontvangen voor de Verstappen-webshop: www.verstappenshop.nl. De code is verzilverd zodra je deze invoert in de webshop. Indien je de betaling afbreekt of niet afrond, is de code niet meer te gebruiken. Als de code niet meer werkt adviseren we je contact op te nemen met de Verstappen webshop via info@verstappenshop.nl.

De korting geldt alleen op de Red Bull Racing Teamline collectie 2020.

De eerste editie van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix vindt plaats in 2021. Formula One Management stelt samen met de autosportfederatie FIA de agenda op voor 2021 en daarmee ook de nieuwe datum van de Dutch Grand Prix. Zoals ieder jaar wordt de datum tegen eind 2020 bekend gemaakt door de FIA. Alle tickets blijven geldig. Alle tickethouders worden op 2 juni persoonlijk geïnformeerd met de mogelijkheid om de aangeschafte tickets te behouden of een refund aan te vragen.