Fanzone

Kids Grid

Op de kids grid leert mascotte Jack je alles over de Formule 1, de Dutch Grand Prix en CM.com Circuit Zandvoort. Ook kan je hier de tofste kleurplaten en een template voor jouw spreekbeurt downloaden. Neem snel een kijkje!

Download de Dutch Grand Prix app

De officiële Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix app is nu te downloaden in de Appstores. Dé aanvulling op jouw raceweekend. Lees alles over de coureurs, bekijk het volledige weekendprogramma en nog veel meer! De Dutch Grand Prix 2022 app is te downloaden via de Apple App Store en de Google Play Store.

Dutch Grand Prix Filter

Heb jij altijd al eens over CM.com Circuit Zandvoort willen racen? Maak dan nu een virtueel rondje over het circuit met het Dutch Grand Prix filter en deel jouw race met vrienden en familie op Facebook en Instagram!

Back on track

Na 36 jaar kwam de Formula 1 in 2021 terug in Zandvoort. Tienduizenden bezoekers reisde af naar CM.com Circuit Zandvoort en miljoenen mensen wereldwijd genoten mee via tv of online. Vriend en vijand waren het al snel met elkaar eens; het evenement was een groot succes. Vooraf moest er veel gebeuren om dit allemaal mogelijk te maken. Kijk mee hoe CM.com Circuit Zandvoort in een recordtijd werd klaargestoomd voor de terugkomst van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix.

Dutch GP Recycle system

Om samen het circuit schoon te houden, lanceerden we tijdens de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix 2021 het Dutch GP recycle systeem. Door de inzet van dit muntensysteem werd circa 70% van de gebruikte drinkbekers op de Formula 1 Heineken® Dutch Grand Prix gerecycled! Lees meer over de werking van het muntensysteem.