Event informatie

Bekijk het programma, de plattegrond en meer!

Op 2, 3, en 4 september 2022 zal CM.com Circuit Zandvoort volstromen met duizenden race fans voor de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix. Om je goed voor te bereiden en in de stemming te komen kan je op deze pagina alle informatie vinden voor jouw bezoek aan de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix.

 

Programma

Drie dagen van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds met heel veel spectaculaire races, de beste Nederlandse artiesten en nog veel meer! Super Friday, Qualifying Saturday & Sunday Raceday! Elke dag is er één om niet te missen. Bekijk nu het volledige programma van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix.

Plattegrond

We hebben een onvergetelijke terugkeer gehad vorig jaar. Alle ogen waren gericht op Zandvoort in september. Maar met een nieuw seizoen en een nieuw gevecht om de wereldtitel, zijn we hongerig naar meer. Meer? Jazeker! Het aftellen naar de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix 2022 is alweer begonnen en voorbereiding is in volle gang. Kom alvast in de stemming en bekijk de plattegrond!

Tickets

Alle hoofdboekers kunnen de tickets personaliseren in hun MyDGP omgeving. De hoofdboeker blijft verantwoordelijk voor het verspreiden van de tickets naar de juiste personen. Heb je vragen over jouw ticket? Meld je dan bij de hoofdboeker.

Je kunt je ticket laten scannen bij de gate die op het ticket staat vermeld. Met jouw ticket heb je toegang tot de tribune waar jij een geldig ticket voor hebt.

Openingstijden CM.com Circuit Zandvoort

Het evenemententerrein is voor alle tickethouders op 2, 3 en 4 september van 08.00 uur tot 21.00 uur geopend. Check voor jouw bezoek ook alle geldende huisregels om teleurstellingen op de dag zelf te voorkomen. Alle afgenomen items worden weggegooid in de daarvoor speciaal aanwezige afvalcontainers en niet in bewaring genomen.

Recycle tokens

Op CM.com Circuit Zandvoort werken we met recycle tokens. De token wissel je de eerste keer in voor één gratis beker/blikje. Bij het inleveren van de lege beker/blikje ontvang je een nieuwe schone beker/blikje of recycle token terug. Ben je jouw recycle token kwijt? Dan kun je een nieuwe kopen aan de bar. Je krijgt jouw eerste token bij het scannen van het ticket bij de entreepoort.

Fan Zone

Naast het racen is er nog veel meer te beleven! Test je race skills tijdens de F1 Esports competitie en meet je reactiesnelheid met de beste Formule 1 coureurs van de wereld. Altijd al een pit stop uit willen voeren op een echte Formule 1 auto? Doe dan mee met de Pitstop Challenge. De Fan Zone is toegankelijk voor iedere racefan op het evenemententerrein. Check het hele programma via de DutchGP app.

20220405 DGP Race Engineer webstie-01

Ik help je graag!

Stel jouw vraag

Heb jij nog vragen?

Het kan natuurlijk voorkomen dat er na het lezen van bovenstaande informatie nog zaken onduidelijk zijn. Heb je vragen over onze huisregels, het programma, de plattegrond of heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op en stel jouw vraag aan onze Race Engineer.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]