Enjoy ‘The Ultimate Race Festival’ @home met Don Diablo

Ter promotie van de beoogde bijdrage van de wereldberoemde Nederlandse DJ Don Diablo tijdens de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix 2020 is een speciale set opgenomen van meer dan een uur op het vernieuwde Circuit Zandvoort. Deze set wordt zaterdag 4 april om 19.00 uur op het Youtube kanaal van Don Diablo en op de Facebookpagina’s van DutchGP en Circuit Zandvoort gelanceerd. Op die manier kunnen de fans thuis genieten van Don Diablo en het vernieuwde Circuit Zandvoort.

Unieke set van dik een uur
De Nederlandse DJ keek, net zoals vele miljoenen fans van de Formula 1, enorm uit naar de terugkeer van Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix naar Zandvoort waarop hij een set zou verzorgen. Ondertussen weten we dat The Ultimate Race Festival is uitgesteld als gevolg van de mondiale strijd tegen de Corina Covid-19 Pandemie.

Met deze unieke solo set wilden DJ Don Diablo en de organisatie de fans thuis een positieve opsteker geven in afwachting van de aankondiging van de nieuwe datum. Don Diablo past perfect bij de belofte van het race festival; ‘Dive into a sea of Orange’. Op het moment is het nog onzeker of Don Diablo, op de nog te bepalen nieuwe datum een optreden zal verzorgen.

“Vreugde in de huiskamer”
Bij de release schreef de succesvolle DJ: “We leven in een extreem onwerkelijke periode momenteel. Rond deze tijd zou ik normaliter aangekondigd worden als muzikale headliner van de allereerste Dutch GP sinds jaren. Een historisch moment waar ik graag mijn steentje aan bij wilde dragen. Voorlopig moeten we echter allemaal zoveel mogelijk thuisblijven en goed voor elkaar blijven zorgen. Middels deze unieke actie hoop ik samen met de organisatie alsnog een beetje vreugde de Nederlandse huiskamers in te kunnen laten rollen en tegelijkertijd te kunnen genieten van dit legendarische circuit”.

Over Don Diablo
Don Diablo staat wereldwijd bekend als een van de pioniers van de internationale dance music. In 2019 schoot de succesvolle DJ naar de 6de positie in de felbegeerde Top 100 van DJ Mag. Ondertussen mag je Don Diablo een fenomeen noemen die regelmatig meer dan 10 miljoen maandelijkse luisteraars op Spotify ontvangt. Op YouTube heeft hij meer dan 1 miljoen abonnees en het aantal weergaven van zijn video’s overtreft meer dan 1,5 miljard. Wereldwijd speelt Don Diablo meer dan 150 liveshows per jaar. Bijvoorbeeld op hoofdpodia van gerenommeerde festivals zoals Tomorrowland, EDC, Pinkpop en Lollapalooza. Maar ook  tijdens zijn grootste headliner-show tot nu toe in een uitverkochte AFAS Live in Amsterdam afgelopen december 2019. Ook werkte hij samen en remixte hij artiesten als Rihanna, Ed Sheeran, Coldplay en Justin Bieber.

Don-Diablo

Stream op zaterdag 04-04-2020 om 19:00 uur in en luister naar de complete set van Don Diablo op Circuit Zandvoort.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]