Veelgestelde vragen

Backstage show

Hoe kom ik het circuit op?
Via de hoofdingang kun je naar binnen. Het adres is Burgemeester van Alphenstraat 108. Bij de hoofdingang hangen borden en vanaf door worden bezoekers begeleidt naar de start/finish voor de formation lap!

Waar moet ik parkeren?
Je rijdt met je eigen auto een rondje over CM.com Circuit Zandvoort begeleidt door de audiotour van Rick Winkelman. Daarna parkeer je op de baan waar je te voet verder gaat naar de Dutch Grand Prix lounge.

Is er vooraf de mogelijkheid om naar het toilet te gaan?
Helaas is er vooraf geen mogelijkheid om naar het toilet te gaan, aangezien iedereen in zijn auto blijft zitten voor de formation lap. Na de show verlaten jullie met de auto onder begeleiding het terrein. Er zijn wel toiletten aanwezig in de Dutch Grand Prix lounge, je komt hier na afloop van de formation lap en audiotour.

Hoelaat start de backstage show?
De eerste formation lap start om 19:00. De Backstage show start om 20:00. Bekijk hier het volledige programma.

Vanaf hoelaat mag je het terrein op?
Je kan pas vanaf 18:45 het terrein op voor het startschot van jouw formation lap!

Hoelaat is de Backstage Show afgelopen?
De Backstage show duurt tot circa 21:00. Vanaf 21:15 zullen de eerste auto’s onder begeleiding weer het terrein afrijden. Dit zal in 2 groepen gebeuren. Heb jij als 1e groep de formation lap gereden dan zal jij ook als eerst het terrein verlaten. Om 22:00 is CM.com Circuit Zandvoort volledig gesloten.

Waar bevindt zich de Dutch Grand Prix Lounge?
De Dutch Grand Prix Lounge is tijdens de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix benoemd als de Founders Lounge. Bekijk op deze plattegrond waar de Founders Lounge zich bevindt.

Waar kan ik de vrijwaring vinden?
De vrijwaring kan je via deze link vinden en vragen we je uitgeprint en getekend mee te nemen. Deze heb je ook via e-mail ontvangen. Helaas is het niet mogelijk om een formation lap te rijden zonder uitgeprinte en getekende vrijwaring. Geen vrijwaringsbewijs betekend geen formation lap!

Is er eten en drinken tijdens de Backstage Show?
Goed om te weten; er zijn dranken en snacks tegen betaling verkrijgbaar in de Dutch Grand Prix lounge. Dit zijn geen maaltijd vervangende gerechten, dus mocht je willen eten dan is het goed om dit voorafgaand aan je bezoek te doen.

We zien elkaar op het CM.com Circuit Zandvoort.
Tot dan!

Groeten van het Dutch Grand Prix Backstage Show team