Tickets Menu

Over de
Dutch Grand Prix.

Max-mania

De kijkcijfers blijven maar stijgen en de Nederlandse racefans reizen de hele wereld over om hem in actie te zien. Het succes van Max Verstappen in de Formule 1 heeft van velen in Nederland een racefan gemaakt! Het zorgde al voor volle oranje tribunes in Oostenrijk, België en Spanje. En nu kan de Max-gekte weer losbarsten in eigen land! Naast het team van Red Bull Racing komen de grote raceteams als Ferrari en Mercedes, met wereldkampioenen Vettel en Hamilton, ook naar Zandvoort. Ronkende motoren, gierende banden en duizenden racefans op de tribune in Nederland; voor de Nederlandse racefans een droom die uitkomt!

Dutch grand prix - Dutch Pride

More than a race…

We zijn in Nederland natuurlijk enorm trots op onze sporthelden, maar dit is niet het enige waar wij als klein landje in uitblinken. Jaarlijks voeren onze dj’s de ranglijsten voor de beste dj’s van de wereld aan. Samen met de beste Nederlandse dj’s en artiesten gaan we tijdens de F1 Dutch Grand Prix voor een groot feest zorgen. Het hele weekend kunnen bezoekers namelijk genieten van het beste entertainment van Nederland. Later dit jaar wordt er meer bekend gemaakt, maar één ding is zeker: Dit wil je niet missen!

Dutch pride Max Verstappen

Jan Lammers sportief directeur

Oud-coureur Jan Lammers is opgegroeid in Zandvoort en komt al van kleins af aan op het circuit. De sportief directeur van de F1 Dutch Grand Prix kan niet wachten op het race spektakel in eigen land. “Ik ben enorm trots dat we, na de laatste race in 1985, de terugkeer van de Formula 1 in Nederland kunnen aankondigen. Een schitterende affiche in het jaar dat de Formula 1 haar 70-jarig bestaan viert. Als sportief directeur, maar bovenal als racefan, kijk ik reikhalzend uit naar dit moment. Iets waar we als Nederland trots op mogen zijn en mogen delen met de rest van de wereld! Hier wil toch iedereen bij zijn?”

Jan Lammers

Zandvoort ‘Beach for Amsterdam’

Zandvoort is erg geliefd onder toeristen. De badplaats trekt jaarlijks maar liefst vijf miljoen dagtoeristen vanwege haar schitterende stranden en omgeving. Zandvoort ligt ook nog eens vlakbij de drukstbezochte stad van Nederland: Amsterdam. De badplaats wordt daarom niet voor niks Zandvoort ‘Beach for Amsterdam’ genoemd. Ideaal dus om het raceweekend te combineren met een dagje strand of een uitstapje naar onze bruisende hoofdstad. Daarnaast vinden er het hele weekend allerlei side events op en rondom het circuit plaats, dus de racefans hoeven zich zeker niet te vervelen…

Amsterdam Beach
Dutch Grand Prix