Dutch Grand Prix lanceert TikTok kanaal

Vandaag is het officiële TikTok kanaal van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix gelanceerd. TikTok is ‘s werelds snelst groeiende social media platform voor korte video’s.

De lancering valt samen met de pre-season testdagen in Barcelona, waar de coureurs en de teams zich klaarstomen voor een nieuwe Formule 1 seizoen. Al op zondag 20 maart staat de eerste race in Bahrein op het programma en is het nog 15 races tot aan de start van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix 2022 in Zandvoort! Het account, @f1dutchgp , is de plek voor de nieuwste F1-content, exclusieve video’s achter de schermen en mooie throwbacks. Neem snel een kijkje op ons TikTok kanaal!

Met TikTok kunnen gebruikers video’s van 10-15 seconden over elk onderwerp maken en delen, rechtstreeks vanaf hun mobiele apparaat. Het moedigt iedereen aan om een ‘creator’ te zijn en momenten te delen die ertoe doen via video, waarbij vaak gesprekken en trends worden gestart. Met gebruikers in 150 landen zal het platform de Grand Prix van Nederland in staat stellen om op nieuwe manieren in contact te komen met fans en een wereldwijd publiek te bereiken.

Download TikTok en volg ons!