Belangrijke informatie over jouw bezoek aan de Dutch Grand Prix

We hebben alle belangrijke informatie voor je op een rij gezet die je moet weten voor jouw bezoek aan de Dutch Grand Prix. Bekijk nu de onderstaande video!

1. Controle aan de gate
Alleen degene die de tickets heeft aangeschaft kan de tickets downloaden in de MyDGP-omgeving. Je kan deze zowel geprint dan wel digitaal meenemen of in de Dutch GP app zetten (indien tickets zijn gepersonaliseerd). Op het ticket staat de rij, het stoelnummer en de gate vermeld die je het snelste toegang geeft tot het circuit.

Gebruik van de CoronaCheck-app verplicht. Met de app bewijs je dat je gevaccineerd bent, dat je negatief op corona getest bent of dat je recent al corona gehad hebt. Zorg dat je deze geïnstalleerd hebt op je telefoon en dat je het evenement veilig kunt bezoeken.

De toegangscontrole bestaat dus uit een ticket en een Corona Toegangsbewijs (QR-code in de CoronaCheck-app) in combinatie met je identiteitsbewijs. Zorg dat je dit gereed hebt als je bij de ingang aankomt. Kinderen van 12 jaar en jonger hoeven geen CoronaCheck te laten zien (maar een identiteitsbewijs is wel handig).

– Kijk voor vertrek of er een update van de CoronaCheck-app is en voer die uit;
– Minimaliseer het aantal openstaande apps;
– Zet je blauwe lichtfilter en nachtmodus uit.

Denk aan het dragen van een mondkapje bij gebruik van het openbaar vervoer, dit geldt ook voor de pendelbus.

Testen voor Toegang
Moet jij je nog laten testen? Maak dan zo snel mogelijk, dichtbij huis, een afspraak via www.testenvoortoegang.org. Let op dat je de aanvangstijd niet te vroeg invult, Testen voor Toegang houdt namelijk een marge van 2 uur aan tussen test en toegang. Gaat het niet goed met je testresultaat? Bel dan de Testen voor Toegang Helpdesk op 088-7770809. Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 20:00, zaterdag van 07:00 tot 22:00 en zondag van 07:00 tot 20:00.

Wat is belangrijk bij het inplannen van je testafspraak?

– Laat je zo dicht mogelijk bij huis testen
– Plan je testafspraak op de ochtend dat je naar de Dutch Grand Prix komt óf aan het einde van de middag de dag ervoor (hij is maar 24 uur geldig)
– Ga alleen naar Zandvoort met een negatieve testuitslag, zonder CoronaCheck-app kom je het terrein niet op.
– EU-burgers die volledig zijn gevaccineerd, kunnen een EU Digital COVID-certificaat (DCC) verkrijgen en gebruiken om CM.com Circuit Zandvoort te betreden.

Plan je afspraak via Testen voor Toegang (op testenvoortoegang.org)
In Zandvoort zelf kun je geen test plannen als je maar één dag komt, dan is het echt de bedoeling dat je je dicht bij huis laat testen. Heb je meerdaagse tickets en blijf je in Zandvoort overnachten? Tickethouders met meerdaagse tickets zijn op donderdag 26 augustus over de tijdelijke testlocatie in Zandvoort geïnformeerd.

2. Op het terrein
Dutch GP recycle systeem in samenwerking met CM.com
Om samen het circuit schoon te houden, lanceren we het Dutch GP recycle systeem. Je ontvangt de recycle token bij de ingang.

Huisregels
Zoals voor elk evenement gelden er bepaalde huisregels. Zo mag je bijvoorbeeld geen eigen eten en drinken, paraplu’s, grote camera’s en stoeltjes meenemen. Daarnaast is het evenement rookvrij en cashless.

Let op: De Dutch Grand Prix is een geplaceerd evenement en daarom vragen we je om zoveel mogelijk op je stoel te blijven zitten om de maatregelen in acht te nemen. Probeer elkaar bij het verlaten van de tribune en op het terrein voldoende ruimte te geven. Blijf vooral ook na de race activiteiten nog even op je plek zitten voor andere leuke activiteiten op de baan.

De weersvoorspellingen voor het raceweekend zijn goed, dus vergeet niet om zonnebrand mee te nemen!

3. Hoe kom je op het circuit?

Check hier alle vervoersmogelijkheden en bestel snel je vervoerstickets voor jou en jouw reisgezelschap. De radio 538 DJ’s Wietze de Jager en Iris Enthoven geven jou graag tips over de beste manier om naar CM.Com Circuit Zandvoort af te reizen. Bekijk de tips in onderstaande video!

Mocht je toch besluiten om met de auto af te reizen, dan willen we je erop wijzen dat Zandvoort volledig is afgesloten voor bezoekers met de auto of motor. Maak daarom gebruik van de Park+Bike locaties, waarvandaan je met je eigen of gehuurde fiets in ongeveer een half uur naar Zandvoort kunt fietsen. Voor alle fietsers uit de regio of gebruikers van de Park+Bike is het noodzakelijk om vooraf je fietsparkeerplek te reserveren. Wel is er een beperkt aantal P+R plekken beschikbaar, maar er geldt ‘vol is vol’ en dan resteren alleen de andere beschikbare vervoersopties. Voor alle fietsers uit de regio of gebruikers van de Park+Bike is het noodzakelijk om vooraf je fietsparkeerplek te reserveren.

Ook is het mogelijk gebruik te maken van de Park+Ride Beverwijk. Je reserveert hier vooraf je parkeerplek voor je auto of motor, alwaar je overstapt in de pendelbus. Let op! Er is hier een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar, waarvoor geldt ‘vol = vol’ en dan resteren alleen de andere vervoersopties. Het is op de Park+Ride ook mogelijk je te laten afzetten, of met de taxi te arriveren.

Download nu de Dutch GP App en blijf altijd op de hoogte van de laatste info. Wil je op de hoogte blijven van event updates via WhatsApp? Neem dan contact op met onze Race Engineer!

See you in Zandvoort!

TICKETS 2023
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]