Dit is de plattegrond voor de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix 2022!

We hebben een onvergetelijke terugkeer gehad vorig jaar. Alle ogen waren gericht op Zandvoort in september. Maar met een nieuw seizoen en een nieuw gevecht om de wereldtitel, zijn we hongerig naar meer. Meer? Jazeker! Het aftellen naar de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix 2022 is alweer begonnen en voorbereiding is in volle gang. Om je goed voor te bereiden en in de stemming te komen kun je nu alvast de plattegrond van het evenement bekijken. We are ready for more. Are you?

Drie ingangen voor de fans
Om alle fans veilig en comfortabel toegang te geven zijn er drie ingangen en twee extra tunnels gecreëerd. Op het ticket zal de gate staan vermeld waar je straks naar binnen kan. Hoe reis jij naar Cm.com Circuit Zandvoort? Bekijk de verschillende vervoersmogelijkheden en bestel alvast je vervoersticket voor jou én je reisgezelschap!

14 bochten en meer dan 80 duizend stoeltjes!
Het circuit telt 14 bochten en is 4,3 kilometer lang. De Arie Luyendykbocht en de Hugenholtz bocht zijn na de verbouwing een speciale kombocht geworden met een hellingspercentage van 32% (18 graden). Dit gaat vanuit de Arie Luyendykbocht spectaculaire duels opleveren met DRS volledig open over start-finish. Voor de Dutch Grand Prix worden er bijna 85.000 tijdelijke stoeltjes geplaatst rondom het circuit. De coureurs zullen zich onderdompelen in de Sea of Orange, tribunes vol met racefans.

Aankomst in Zandvoort
Wil jij weten waar jij aankomt wanneer je afreist met de fiets, bus of trein naar Zandvoort? Check dan nu de plattegrond van Zandvoort met de fietsroutes naar Zandvoort, de aankomstlocaties van alle vervoersopties en de belangrijkste looproutes naar de gates.