Dive into the Sea of Orange

Lees meer over het programma

Join The Ultimate Race Festival!

Op 1, 2 en 3 mei 2020 zal Circuit Zandvoort volstromen met duizenden Oranje fans voor de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix. Drie dagen van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds met heel veel spectaculaire races, de beste Nederlandse artiesten en nog veel meer! Bijna alle kaarten voor The Ultimate Race Festival zijn inmiddels uitverkocht, maar jij kunt er nog bij zijn!

Races

Super Friday, Qualifying Saturday & Sunday Raceday! Elke dag is er één om niet te missen. Op vrijdag ben je de allereerste die het vernieuwde circuit van Zandvoort mag betreden én zie je de coureurs voor het eerst in actie tijdens de vrije trainingen.

De zaterdag wordt ongekend spannend met de kwalificaties: wie start er op pole position op de race van zondag? Zondag is hét moment waar we allemaal op hebben gewacht: dé start van de Formule 1 race!

 

Mainstage Mania

Naast spektakel op de baan zullen we er samen met de beste Nederlandse dj’s en artiesten er een onvergetelijke show van maken. De eerste namen zijn bekend.

Onder andere Davina Michelle, Freddy Moreira, Guus Meeuwis, Kris Kross Amsterdam, Lil Kleine, Lucas & Steve,  Nick & Simon en Sam Feldt treden live op in de fanzone en zullen voor een spectaculaire show zorgen tijdens de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix. Hier moet je bij zijn!

And much more...

Er is nog veel meer te beleven. Ga op de foto met je favoriete coureur op de F1 Pit Wall & Photo, test je race skills tijdens de F1 Esports competitie, meet je reactiesnelheid met de beste Formule 1 coureurs van de wereld. Altijd al een pit stop uit willen voeren op een echte Formule 1 auto! Doe dan mee met de Pitstop Challenge.

Grijp nu je kans en koop de laatste tickets voor The Ultimate Race Festival!