De releasedatum van Netflix-serie Drive to Survive seizoen 3 is bekend!

Het langverwachte derde seizoen van de razend populaire serie ‘Formula 1: Drive To Survive’ zal op 19 maart te zien zijn op Netflix. De nieuwste serie vertelt het buitengewone verhaal van het raceseizoen van 2020, vanuit het perspectief van de coureurs, de teamhoofden en andere betrokkenen rondom de Formule 1.

De 10 afleveringen van het derde seizoen van ‘Formula 1: Drive To Survive’ gaan dieper in op het ongekende Formule 1 seizoen van 2020, waarin oude records werden gebroken door Lewis Hamilton, opvallende coureurswissels plaatsvonden en onvergetelijke overwinningen werden geboekt door Sergio Perez en Pierre Gasly. Dit alles tijdens de uitbraak van het coronavirus, met als gevolg dat de geplande seizoenstart moest worden afgebroken en een aantal coureurs aan de kant werd gezet nadat ze het virus zelf hadden opgelopen.

De serie is geproduceerd door hetzelfde team dat documentaires als Senna en Diego Maradona heeft gemaakt. Net als in de voorgaande seizoenen, zal ‘Formula 1: Drive To Survive’ fans een kijkje achter de schermen bieden van de Formule 1-paddock.

Al met al belooft het weer een spannend seizoen te worden. Bekijk bovenstaand de eerste beelden van de nieuwe serie!