De LINDA.foundation is in 2022 het officiële goede doel van de F1 Heineken Dutch Grand Dutch Grand Prix.

LINDA.foundation en Dutch Grand Prix organisatie werken samen. De Foundation heeft tot doel meer begrip en vooral positieve actie te creëren voor gezinnen met kinderen in Nederland die het financieel zwaar hebben. De Dutch Grand Prix draagt graag bij hieraan bij via meerdere initiatieven rondom en tijdens de Dutch Grand Prix.

Grote Prijs Loterij

Zo wordt gezamenlijk de Grote Prijs Loterij georganiseerd, met als hoofdprijs twee weekendtickets voor de ‘Race Home Lounge’ ter waarde van € 2.400,- De overige prijzen bestaan uit verschillende tribune- en campingtickets en merchandise van Red Bull Racing waar Max Verstappen voor uitkomt.
Loten kosten €5,- per stuk en van ieder verkocht lot van de Grote Prijs Loterij gaat minimaal 50% rechtstreeks naar de LINDA.foundation. Loten zijn te koop via https://degroteprijsloterij.nl. De trekking vindt plaats op 29 augustus 2022.

Naar het evenement

Samen met de Voedselbank kiest de LINDA.foundation vijftig racefans uit minder bedeelde gezinnen uit om gratis de vrije training op vrijdag te bezoeken. Deze actie is geheel verzorgd en bevat dus ook de kosten voor transport en catering. Ook mogen 10 personen de race op zondag zelf meemaken.

Over de LINDA.foundation

De LINDA.foundation is in juli 2013 opgericht door Linda de Mol en Mood for Magazines, uitgeverij van het tijdschrift LINDA. Het fonds is bestemd voor (alleenstaande) ouders met kinderen die in financiële nood verkeren. Sinds de start in 2013 heeft de Foundation al meer dan 30.000 gezinnen met kinderen enkele momenten van onbezorgdheid gegeven. Dit onder andere door middel van een pakket cadeaubonnen van verschillende retailpartners.