Blijf op de hoogte

via onze chatbot op WhatsApp

Maak kennis met onze Race Engineer: onze collega chatbot van de klantenservice, die jou vanachter zijn boordradio helpt aan allerlei relevante informatie over de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix. Zo kan hij je bijvoorbeeld alles vertellen over de verschillende vervoersopties, ticketinformatie, het raceprogramma én brengt hij je graag alvast in de stemming voor event!

Hallo, ik ben de Race Engineer!

Ontvang informatie over de Dutch Grand Prix via WhatsApp! Hoe werkt het?

– WhatsApp moet uiteraard op je mobiele telefoon geïnstalleerd zijn.
– Klik op deze contactlink via je mobiele telefoon of voeg het WhatsApp servicenummer van de Race Engineer handmatig toe +31 85 002 2621.
– Door in gesprek te gaan met de Race Engineer geef je aan dat de Race Engineer met jou mag communiceren via WhatsApp en dat je akkoord gaat met onze privacy statement.
– Houd er rekening mee dat de Race Engineer een chatbot is. Antwoord daarom altijd met ‘1’, ‘2’, ‘3’, etc. of met het betreffende woord wanneer de Race Engineer hier om vraagt

Bezoek je deze pagina op je laptop of computer? Dan kun je ook de onderstaande QR-code scannen met de camera van je mobiele telefoon om de chat meteen te starten!

QR-code Race Engineer