Contact opnemen via WhatsApp

Heb jij een vraag over de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix? Stel ‘m dan via WhatsApp. Onze Race Engineer, een chatbot die jou vanachter zijn boordradio helpt aan relevante informatie over de Dutch Grand Prix, kan je alles vertellen over de verschillende manieren om tijdens het raceweekend naar CM.com Circuit Zandvoort af te reizen én brengt je graag alvast in de stemming voor het event!

Appen met de Race Engineer

Ontvang alle vervoersinformatie via WhatsApp! Hoe werkt het?

– WhatsApp moet uiteraard op je mobiele telefoon geïnstalleerd zijn.
– Klik op deze contactlink via je mobiele telefoon of voeg het WhatsApp servicenummer van de Race Engineer handmatig toe +31 85 002 2621.
– Door de tekst ‘vervoer’ te versturen als bericht geef je aan dat de Race Engineer met jou mag communiceren via WhatsApp en dat je akkoord gaat met onze privacy statement.
– Houd er rekening mee dat de Race Engineer een chatbot is. Antwoord daarom altijd met ‘1’, ‘2’, ‘3’, etc. wanneer de Race Engineer hier om vraagt.

Kom in de stemming voor de Dutch Grand Prix

Wil je via WhatsApp alvast in de stemming worden gebracht voor de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix? Typ dan ‘Experience‘ of ‘Breng me in de stemming‘ naar de Race Engineer in WhatsApp en hij zal jou vervolgens de tofste video’s en informatie sturen over het circuit, de Dutch Grand Prix en het huidige Formule 1-seizoen!