Bewaar je ticket, geniet later

Verschillende brancheverenigingen slaan de handen ineen en roepen hun bezoekers op om hun ticket te bewaren tot de deuren weer opengaan: Bewaar je ticket, geniet later. In goed overleg met de ministeries van OCW, VWS en Economische Zaken en de Autoriteit Consument & Markt (ACM) is een regeling opgesteld voor evenementen die door het coronavirus zijn uitgesteld. De organisatie van de Dutch Grand Prix ondersteunt de regeling en maakt deze beschikbaar voor de tickethouders van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix 2020.

Passend aanbod
De organisatie van de Dutch Grand Prix komt met een passende oplossing voor de houders van tickets. Het oorspronkelijke ticket blijft zoals eerder gecommuniceerd gewoon geldig. In de tussentijd is de organisatie in overleg met FOM en de FIA over een nieuwe datum voor de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix. Is de houder van het ticket verhinderd op de nieuwe datum, dan krijgt de houder van het ticket een voucher ter waarde van de oorspronkelijke ticketprijs, inclusief (service)kosten. De voucher kan ingewisseld worden voor een ticket voor een volgende editie van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix. Hierdoor kunnen bezoekers alsnog genieten van een Formule 1 race in Nederland. Ticketkopers worden na bekendmaking van de nieuwe datum geïnformeerd over de praktische afhandeling van de regeling.

Mocht je na bekendmaking van de nieuwe datum toch geen gebruik kunnen maken van deze regeling, dan kan je een refund aanvragen conform de regeling ‘Ticketgelden coronacrisis’. Zodra de nieuwe datum van de Dutch Grand Prix bekend is, zal de organisatie de regeling en het proces verder communiceren met de tickethouders.

Meer informatie over ‘Bewaar je ticket, geniet later’ kun je vinden op bewaarjeticket.nl en in onze FAQ.

BewaarJeTicket_Visual_Licht
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]