Belangrijke informatie over jouw bezoek aan de Dutch Grand Prix 2022

We hebben alle belangrijke informatie voor je op een rij gezet die je moet weten voor jouw bezoek aan de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix 2022.

1. Tickets

Controle aan de gate
Voor je bij de gate bent is het belangrijk dat al jouw tickets op naam staan. Dit doe je met jouw eigen MyDGP-omgeving account. Op dit ticket staat de rij, het stoelnummer en de gate vermeld die je het snelste toegang geeft tot het circuit. Je kan jouw ticket zowel geprint dan wel digitaal meenemen of in de Dutch GP app zetten (indien tickets zijn gepersonaliseerd).

Re-entry
Re-entry is niet mogelijk. Wanneer je het evenemententerrein verlaat, is het niet mogelijk om weer opnieuw terug te komen. Houd hier dus rekening mee.

Verspreiden van tickets
Alle hoofdboekers zijn verantwoordelijk voor het verspreiden van de tickets. De tickets zijn te downloaden in de MyDGP omgeving. Let op: stuur het ticket naar de juiste persoon. Verkeerd doorgestuurde tickets kunnen niet teruggetrokken worden.   Heb jij een weekend ticket? Dan is dit ticket geldig op zaterdag en zondag. Een passe partout is geldig op vrijdag, zaterdag en zondag.

Passe Partout & Weekend tickets
Heb jij een passe partout ticket? Dan is dit ticket geldig op vrijdag, zaterdag en zondag.
Heb jij een weekend ticket? Dan is dit ticket geldig op zaterdag en zondag.

2. Op het terrein

Openingstijden
Het evenemententerrein is op alle dagen geopend van 08.00 uur tot 21.00 uur.

Huisregels
Zoals voor elk evenement gelden er bepaalde huisregels. Zo mag je bijvoorbeeld geen eigen eten en drinken, paraplu’s, grote camera’s en stoeltjes meenemen. Daarnaast is het evenement rookvrij en cashless.  Let op! Om veiligheidsredenen zijn fakkels niet toegestaan.

Lockers

Er zijn geen lockers rondom of op het evenemententerrein aanwezig. Eventueel ingenomen items worden weggegooid in daarvoor aanwezige afvalcontainers en niet in bewaring genomen.

Drinken en eten
Het is helaas niet toegestaan om eigen drinken en eten mee te nemen. Er is genoeg aanbod voor eten en drinken op het circuit, zo kom je tijdens de races niks tekort!

Cashless event
Op het gehele evenemententerrein kan nergens met cash betaald worden!

Dutch GP recycle systeem in samenwerking met CM.com
Om samen het circuit schoon te houden, lanceren we het Dutch GP recycle systeem. Je ontvangt de recycle token bij de ingang.

3. Hoe kom je op het circuit?
Tijdens de Dutch Grand Prix is Zandvoort volledig afgesloten voor bezoekers met de auto of motor. Als je toch met de auto wilt komen, maak dan gebruik van de Park+Bike locaties, waarvandaan je met je eigen of gehuurde fiets in ongeveer een half uur naar Zandvoort kunt fietsen. Voor alle fietsers uit de regio of gebruikers van de Park+Bike is het noodzakelijk om vooraf je fietsparkeerplek te reserveren. Er zijn ook een beperkt aantal Park+Ride plekken beschikbaar, maar er geldt ‘vol is vol’.

Check hier alle vervoersmogelijkheden en bestel snel vervoerstickets voor jou en je reisgezelschap!. Met onze vervoerstool geven we je graag tips over de beste manier om naar CM.Com Circuit Zandvoort af te reizen.

Plan mijn reis

3. Download de Dutch GP App
Download nu de Dutch GP App en blijf altijd op de hoogte van de laatste info. Wil je op de hoogte blijven van event updates via WhatsApp? Neem dan contact op met onze Race Engineer!

See you in Zandvoort!