Bekijk nu de plattegrond voor de F1 Heineken Dutch Grand Prix!

Het aftellen naar de terugkeer van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix is begonnen. De voorbereiding is in volle gang. De strijd om het kampioenschap tussen Max Verstappen en Lewis Hamilton is ongekend spannend. We kunnen niet wachten om dit heroïsche gevecht om de wereldtitel met jou live te ervaren! Om je goed voor te kunnen bereiden en om alvast in de stemming te komen, kun je nu al de plattegrond van het evenement bekijken.

Vier ingangen voor de fans
Om alle fans veilig en comfortabel toegang te geven zijn er vier ingangen en twee extra tunnels gecreëerd. Op het ticket zal de gate staan vermeld waar je straks naar binnen kan. Hoe reis jij naar Cm.com Circuit Zandvoort? Bekijk de verschillende vervoersmogelijkheden en bestel alvast je vervoersticket voor jou én je reisgezelschap!

14 bochten en meer dan 80 duizend stoeltjes!
Het circuit telt 14 bochten en is 4,3 kilometer lang. De Arie Luyendykbocht en de Hugenholtz bocht zijn na de verbouwing een speciale kombocht geworden met een hellingspercentage van 32% (18 graden). Dit gaat vanuit de Arie Luyendykbocht spectaculaire duels opleveren met DRS volledig open over start-finish. Voor de Dutch Grand Prix worden er bijna 85.000 tijdelijke stoeltjes geplaatst rondom het circuit. De coureurs zullen zich onderdompelen in de Sea of Orange, tribunes vol met oranjefans.

Ontwikkelingen Covid-19
Als organisator zijn we afhankelijk van de regels en voorwaarden die de landelijke overheid aan ons als organisatie en jou als fan stelt. Afgelopen zaterdag zijn er nieuwe maatregelen ingegaan die gelden tot en met 13 augustus. De maatregelen treffen vooral de festivals en in mindere mate de sportevenementen. We gaan ervan uit dat de maatregelen van de overheid het gewenste effect hebben en dat diezelfde maatregelen, na de 13e kunnen worden losgelaten voor professioneel georganiseerde evenementen. Kortom, we bereiden ons op dit moment voor op de terugkeer van de F1 Heineken Dutch Grand Prix op basis van volledige capaciteit.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]