Backstage show

11 augustus - 21 augustus 2022

EIGEN FORMATION LAP, AUDIOTOUR & THEATERSHOW

Wil jij een uniek en exclusief kijkje achter de schermen bij de opbouw van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix? Dat kan tijdens de Dutch Grand Prix Backstage Show!

Rijd over CM.com Circuit Zandvoort en bekijk de track door de ogen van coureurs tijdens jouw eigen formation lap, inclusief audiotour van Rick Winkelman. Volg de pace car en rijd zelf over start/finish. Ontmoet Formula 1 prominenten Olav Mol, Jack Plooij, Jan Lammers of Rick Winkelman in de Founders Lounge in het hart van het circuit en geniet tijdens uitzicht over de baan van een energieke liveshow van hun verhalen en alle ins- en outs uit de wereld van de Formula 1.

ZELF RIJDEN OVER HET CIRCUIT

Alle shows starten om 19:00. Bij aankomst op CM.com Circuit Zandvoort worden jullie opgesteld achter de pace car bij de start van het circuit. Na het officiële startsein gaat de audiotour van start. Vanaf het asfalt ervaar je in jouw eigen auto hoe het circuit van 4,3 kilometer met haar 14 bochten en bijna 8 meter hoogteverschil is opgebouwd.

Rick Winkelman begeleidt deze tour als zeer ervaren gids en neemt jullie mee langs de Tarzanbocht, de Gerlachbocht en de Hunserug. Terwijl jullie rijden, deelt hij persoonlijke ervaringen en sublieme Formula 1 weetjes. Je ervaart met elkaar het gevoel van de baan en de helling van de kombochten terwijl je alles leert over de geschiedenis én de toekomst van het CM.com Circuit Zandvoort.

LIVE BACKSTAGE SHOW

Natuurlijk mag een symbolische pitstop niet ontbreken. En niet zomaar een pitstop, maar een compleet live Formula 1 spektakel met prominenten Olav Mol, Jack Plooij, Jan Lammers of Rick Winkelman! Midden in het hart van het circuit in de Founders Lounge met een fenomenaal overzicht over de baan én de duinen, verzorgen zij een heuse theatershow. Tijdens deze energieke liveshow analyseren zij op geheel eigen wijze recente races en blikken vooruit op komende races. Hoogtepunten, dieptepunten en opmerkelijke momenten van dit Formula 1 seizoen, alles komt aan bod. Daarnaast kun je op de foto met je eigen helden. En natuurlijk is er alle ruimte om je vragen te stellen aan Olav, Jack, Jan of Rick voordat we de gaspedalen weer rustig intrappen richting huis.

HISTORISCH ASFALT

Om zelf te ervaren hoe het voelt om op dit historische asfalt te rijden, organiseert de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix in samenwerking met Tribe Company en commentator/presentator van de Grand Prix radio, Olav Mol, en de fameuze pitreporter, Jack Plooij, een unieke backstage show voor de échte raceliefhebbers.