Backstage show: Een uniek kijkje achter de schermen tijdens de opbouw

RETURNING TO THE LIONS DEN
Na 36 jaar was de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix vorig jaar weer terug in Nederland op CM.com Circuit Zandvoort. En jij kan dit legendarische asfalt nu óók ervaren, met jouw eigen auto! Beleef een onvergetelijke show tijdens de opbouw van het grootste evenement van Nederland en krijg samen met familie en/of vrienden een uniek kijkje achter de schermen.

AT THE LEGENDARY CIRCUIT
Om zelf te ervaren hoe het voelt om op dit historische asfalt te rijden, organiseert de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix in samenwerking met commentator en presentator van de Grand Prix radio, Olav Mol, en de fameuze pitreporter, Jack Plooij, een unieke backstage show voor de échte raceliefhebbers.
Beleef samen de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix zoals nooit tevoren met een zeer exclusief kijkje achter de schermen in de wereld van de autosport tijdens de opbouw in augustus 2022. Bekijk de baan door de ogen van de coureurs tijdens jouw eigen formation lap, inclusief audiotour. Volg de pace car en rijd zelf over start en finish. Ontmoet Formula 1 prominenten Jack Plooij, Olav Mol, Jan Lammers of Rick Winkelman en geniet tijdens een energieke liveshow van hun verhalen en alle ins en outs uit de wereld van de Formula 1.

READY FOR MORE?
Bij aankomst op het circuit worden jullie opgesteld achter de pace car bij de start/finish. Na het officiële startsein gaat de audiotour van start. Vanaf het asfalt ervaar je in jouw eigen auto hoe het circuit van 4,3 kilometer met haar 14 bochten en bijna 8 meter hoogteverschil is opgebouwd.
Rick Winkelman begeleidt deze tour als zeer ervaren gids en neemt jullie mee langs de Tarzanbocht, de Gerlachbocht en de Hunserug. Terwijl jullie rijden, deelt hij persoonlijke ervaringen en sublieme Formula 1 weetjes. Je ervaart met elkaar het gevoel van de baan en de helling van de kombochten terwijl je alles leert over de geschiedenis én de toekomst van het CM.com Circuit Zandvoort.

LIVE BACKSTAGE SHOW
Natuurlijk mag een symbolische pitstop niet ontbreken. En niet zomaar een pitstop, maar een compleet live Formula 1 spektakel met prominenten Jack Plooij, Olav Mol, Jan Lammers of Rick Winkelman. Midden in het hart van het circuit in de Founders Lounge met een fenomenaal overzicht over de baan én de duinen, verzorgen zij een heuse theatershow. Tijdens deze energieke liveshow analyseren zij op geheel eigen wijze recente races en blikken vooruit op komende races. Hoogtepunten, dieptepunten en opmerkelijke momenten van dit Formula 1 seizoen, alles komt aan bod. Daarnaast kun je op de foto met je eigen helden. En natuurlijk is er alle ruimte om je vragen te stellen aan Jack, Olav, Jan of Rick voordat we de gaspedalen weer rustig intrappen richting huis.

De Dutch Grand Prix Backstage show vindt elke dag plaats vanaf donderdag 11 augustus 2022 tot en met zondag 21 augustus 2022 en start om 19:00.