Alles over overnachten op de Official 538 Dutch Grand Prix Village

Overnachten in het hart van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix? De Official 538 Dutch Grand Prix Village is dé plek voor de ultieme Formule 1 beleving. Kom 4 nachten kamperen naast het circuit en ervaar het formule 1 spektakel van heel dichtbij.  

Word wakker in je speciale 538 Dutch Grand Prix Village tent, één van de andere vooropgezette accommodaties of in je eigen meegebrachte tent en scoor een lekker ontbijtje op het horecaplein.

Als gast van 538 Dutch Grand Prix Village ben je verzekerd van:

 • Een slaapplek waar iedere Formule 1 liefhebber jaloers op is.
  Maak een keuze uit een van de vele vooropgezette accommodaties of neem je eigen tent mee en claim je slaapplek direct naast het circuit. Dit is de enige mogelijkheid om het Dutch Grand Prix weekend van zo dichtbij mee te maken.
 • Circuit op loopafstand
  Een toegangspoort vlak naast de camping tot het circuit waardoor de afstand tussen jouw plek op het circuit en je accommodatie minder is dan 15 minuten lopen!
 • Horecaplein
  Als gast op de Official 538 Dutch Grand Prix Village maak je exclusief gebruik van het eigen horecaplein. Begin de dag met een lekker ontbijtje of sluit de dag gezellig af met een hapje en drankje op het horecaplein van de Official 538 Dutch Grand Prix Village.
 • Kiss & Ride
  Maak op donderdag 2 september en maandag 6 september gebruik van de speciale Kiss & Ride mogelijkheid. Je kunt je dan op korte afstand van je slaapplek af laten zetten en weer op laten halen.

De  Official 538 Dutch Grand Prix Village  gaat open op donderdag 2 september om 12:00 uur en sluit op maandag 6 september om 12:00 uur. Voor informatie over alle beschikbare faciliteiten kun je terecht in onze FAQ onder de categorie Camping.

Bekijk snel alle 538 Dutch Grand Prix Village accommodaties en boek nu!