Alles over overnachten op de Official 538 Dutch Grand Prix Village

Overnachten in het hart van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix? De Official 538 Dutch Grand Prix Village is dé plek voor de ultieme Formule 1 beleving. Kom 3 of 4 nachten kamperen naast het circuit en ervaar het formule 1 spektakel van heel dichtbij.  

Word wakker in je speciale 538 Dutch Grand Prix Village tent of één van de andere vooropgezette accommodaties, scoor een ontbijtje en laat je bijpraten door bekende Formule 1 analisten.

Als gast van 538 Dutch Grand Prix Village ben je verzekerd van:

 • Een slaapplek waar iedere Formule 1 liefhebber jaloers op is.
  Maak een keuze uit een van de vele vooropgezette accommodaties en claim een slaapplek direct naast het circuit. Dit is de enige mogelijkheid om het Dutch Grand Prix weekend van zo dichtbij mee te maken. Geen gesjouw met kampeerspullen, je accommodatie is van alle gemakken voorzien.
 • Circuit op loopafstand
  Een eigen toegangspoort tot het circuit waardoor de afstand tussen het circuit en je accommodatie minder is dan 15 minuten lopen! Gedurende het hele weekend krijg jij een speciale accreditatie waardoor je altijd van de 538 DGP Village op het circuit terrein kan komen en andersom.
 • Live voorbeschouwing
  Word wakker tussen de duinen, scoor een ontbijtje en laat je bijpraten door Formule 1 deskundigen, waaronder Jan Lammers, sportief directeur van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix.
 • Maak kans op bijzondere experiences
  Als bezoekers van de 538 Dutch Grand Prix Village maak je iedere dag kans op vele unieke behind the scenes arrangementen, zoals een backstage tour op de mainstage van de fanzone en het bijwonen van een live uitzending in de 538 studio op het circuit. Hiervoor kan je je als gast van de 538 DGP Village exclusief inschrijven. Onder de inschrijvingen wordt er geloot.
 • Pitlane Walk en Kiss & Ride
  Verblijf je 4 nachten op de 538 Dutch Grand Prix Village? Dan ervaar je op donderdag, tijdens de exclusieve Pitlane Walk, van dichtbij hoe de teams in de pitstraat hun pitstops oefenen en hun bolides gereedmaken voor de vrije trainingen op vrijdag. Je staat letterlijk op 2 á 3 meter van de wagens. Je kan de banden ruiken en de spanning proeven. Ook kan je de safety cars en volledig ingerichte F1 pitboxen van dichtbij bekijken. Absoluut een unieke beleving! Daarnaast mag jij op donderdag 30 april en op maandag 4 mei gebruik maken van de speciale Kiss & Ride mogelijkheid. Je kunt je dan op korte afstand van je slaapplek af laten zetten en weer op laten halen.

Op de Dutch GP Village vind je een breed scala aan andere unieke activiteiten:

 • Ben jij de eerste die een snel rondje neerzet in de simulator? Show je skills in de E-Race competitie;
 • Zak onderuit voor een spectaculaire racefilm;
 • Scoor iedere ochtend een ontbijtje op het horecaplein en bestel meteen je verse cappuccino bij de barista;
 • Geniet van exclusieve mini-optredens en 538 activiteiten met vrienden van de show;
 • Natuurlijk zijn er op de Village verschillende hangplekken en lounge zones waar je heerlijk met je vrienden kan chillen en de drukke racedag kan bespreken onder het genot van een koud Heineken biertje.
 • Op de Village worden er verschillende sporten, spellen en activiteiten georganiseerd voor de actieve racefan;
 • En last but not least: wij zorgen natuurlijk voor een warme douche en schoon en net sanitair!

Exclusieve optie voor gasten 538 Dutch Grand Prix Village: 

Boek nu de laatste Passe Partout  Brons of Weekend tickets.

Boek nu bij je accommodatie de laatste Weekend of Passe Partout tickets categorie Brons. Met een Passe Partout ticket ben je overal bij. Van de vrije trainingen en kwalificatie tot de race op zondag, maar ook bij alle support klassen zoals F2, F3 en de Porsche Supercup.

En er zijn speciale tribunes voor de DGP Village gasten, met entertainment en dj’s die zorgen voor een onvergetelijke race weekend. Je hebt daarnaast toegang tot de officiële fanzone, de support paddock en het festival terrein.

De  Official 538 Dutch Grand Prix Village gaat open op donderdag 30 april om 12:00 uur en sluit op maandag 4 mei om 12:00 uur. Bekijk snel alle  538 Dutch Grand Prix Village accommodaties en boek nu!